נותרה מושלמת: הפועל ירושלים גברה 83:90 על לה מאן

החבורה של סשה אוברדוביץ' הסתבכה בצרפת, אבל ניצחה את הקבוצה הצרפתית בדרך למאזן מושלם אחרי חמישה משחקים באירופה • הפועל חולון גברה 81:88 על רסטה וכטה בליגת האלופות של פיב"א

איתן בורג , מדיה הפועל "מידטאון" ירושלים
איתן בורג | צילום: מדיה הפועל "מידטאון" ירושלים

הפועל ירושלים נותרה מושלמת ביורוקאפ אחרי חמישה מחזורים עם 83:90 קשה במיוחד על לה מאן בחוץ, שהשאיר אותה צמודה לאריס סלוניקי בראשות הבית.

זה התחיל בצורה טובה עבור החבורה של סשה אוברדוביץ', שהצליחה גם לברוח ליתרון דו ספרתי במחצית הראשונה בזכות דקות טובות של דייויד רודי, שייק מילטון וקני לופטון ג'וניור. במחצית השנייה הצרפתים הצליחו להשתחרר והובילו למהפך ואפילו שוויון, אלא שלקראת הסיום לופטון ורודי השתלטו על העניינים כדי להחזיר את הניצחון לישראל.

בכך, למעשה, שמרה הפועל ירושלים על מאזן מושלם העונה, שכולל 3 משחקים בליגת העל ועוד 5 משחקים ביורוקאפ. לופטון הוביל את הקלעים עם 15 נק', כשדבונטה קייקוק מוסיף 14 משלו.

שחקני הפועל ירושלים | צילום: מדיה הפועל "מידטאון" ירושלים
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הפועל חולון עלתה למאזן 1:2 בבית המוקדם בליגת האלופות של פיב"א בזכות 81:88 על רסטה וכטה. אחרי רבע ראשון צמוד, חולוניה הצליחה לברוח ברבע השני ושמרה על היתרון עד לסופו, זאת למרות נסיונות של הקבוצה הגרמנית לבצע קאמבק. לסטר מדפורד כיכב עם 23 נקודות ושבעה אסיסטים, אדאמה סאנוגו הוסיף 17 ושבעה ריבאונדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר