פתיחת העונה הטובה מזה 4 שנים: הפועל ירושלים מושלמת בליגה

לראשונה מאז 2021/22 האדומים מהבירה עם 0:2 אחרי ניצחון 74:88 על הפועל באר שבע/דימונה • דייוויד רודי בלט עם 16 נקודות, איתן בורג נפצע בכף היד במהלך האחרון של המשחק

שחקני הפועל ירושלים , לירון מולדובן
שחקני הפועל ירושלים | צילום: לירון מולדובן

הפעם הקודמת בה הפועל ירושלים פתחה את העונה בליגת ווינר סל עם מאזן 0:2 הייתה ב-2021/22, אז ניצחה את הפועל באר שבע/דימונה. חלפו ארבע שנים והערב (שבת) שוב נפגשו השתיים במחזור השני, כשהתוצאה הייתה זהה - ניצחון ירושלמי, הפעם בתוצאה 74:88.

קלעו להפועל ירושלים: דייוויד רודי 16 נקודות, לורנזו בראון, דושאן מילטיץ' (7 ריבאונדים) וקני לופטון ג'וניור 11 נקודות כל אחד, יובל זוסמן 10 נקודות, שייק מילטון 9 נקודות, נמרוד לוי ואיתן בורג 7 נקודות, רועי הובר 4 נקודות, יותם חנוכי 2 נקודות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קלעו להפועל ב"ש/דימונה: כריסטיאן קולמן, אם. ג'יי ווקר ונועם אביבי 11 נקודות כל אחד, בריאן קמרון ועופרי שטרית 10 נקודות כל אחד, טייריק סמית' 9 נקודות ו-8 ריבאונדים, גולן גוט 5 נקודות, שחר דורון 4 נקודות ומתן פוגל 3 נקודות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר