"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
מחר: "על הבאזר" יוצא לדרך

פיני גרשון חושף: האמת מאחורי ריצ'ארד דיץ' במכבי תל אביב

מאמן העבר סיפר בפודקאסט "על הבאזר" על הקשר בין איש העסקים האמריקני לדני פדרמן וטען: "הוא בא בכלל לקנות את הבית שלו" • וגם: מה אמר על שמעון מזרחי ואריק שטילמן

| עודכן:
0השמעה
פיני גרשון וריצ'ארד דיץ' , אלן שיבר ודני מרון
פיני גרשון וריצ'ארד דיץ' | צילום: אלן שיבר ודני מרון

מחר (חמישי) יעלה לראשונה הפודקאסט החדש של פיני גרשון ועפר (ג'ובה) גרוס, "על הבאזר", מיד לאחר המשחק בין מכבי תל אביב לווילרבאן ביורוליג. בפרק הראשון השניים יסכמו את משחקה של מכבי, לצד המשחק של הפועל תל אביב מול באיירן מינכן, ויעסוקו בין היתר בסיפורים שמאחורי הקלעים של הכדורסל הישראלי.

לדבריו של גרשון, אחד מבעלי הקבוצה ריצ'ארד דיץ' הגיע למכבי תל אביב לאחר שהביע עניין ברכישת ביתו של פדרמן. "כשדיץ' נכנס למכבי, הוא בא בכלל לקנות את הבית של פדרמן", אמר גרשון. כשנשאל אם פדרמן הוא זה שהכניס את דיץ' למועדון, השיב: "ופדרמן הכניס אותו למכבי".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

פיני גרשון חושף: האמת מאחורי ריצ'ארד דיץ' במכבי תל אביב

גרשון התייחס גם למאבקי השליטה במכבי תל אביב וטען כי למרות השינויים שחלו במועדון, "נכון לרגע זה, זה נראה כאילו שום דבר לא משתנה. או לא נותנים לו להשתנות". על שמעון מזרחי אמר כי הוא מגיע לכל אימון, ובשיחה על המאבקים סביב המועדון ציין גם את אריק שטילמן ופדרמן.

גרשון התייחס גם למאבק סביב משפחת פדרמן ולמחאה מצד אוהדי מכבי תל אביב. "הסיפור הזה התחיל בגלל הקהל", אמר. "הקהל אמר, פדרמן הביתה. עד לרגע זה, המלחמה היא פדרמן כן או לא".

ריצ'ארד דיץ', מבעלי מכבי ת"א | צילום: אלן שיבר

מחר: "על הבאזר" יוצא לדרך

גרשון וגרוס יסכמו את המשחקים בזמן אמת, ינתחו את הרגעים המכריעים וידברו על כל מה שקורה על הפרקט ומאחורי הקלעים, עם ניסיון של עשרות שנים, סיפורים מבפנים, דעות חדות והרבה אהבה לכדורסל. לצד משחקי היורוליג, יעסוק הפודקאסט גם באירועים המרכזיים בכדורסל הישראלי והאירופי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
פיני גרשון ועפר (ג'ובה) גרוס | צילום: פיני סילוק
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר