עופר ינאי אחרי ההפסד בסדרת הגמר. צילום: אלן שיבר

עופר ינאי טוען: "מכבי תל אביב טמנה ציוד האזנה בדירת השחקן שלה"

בעלי הפועל ת"א "חשף" כי אושיי בריסט חתם בפרטיזן בלגרד • לתגובה של אריק שטילמן הוא ענה: "יש לי מידע יותר טוב ממך על שחקן שלך" • הוא ציין האשמה חמורה לפיה הצהובים צוטטו לקנדי "כדי לדעת עם מי הוא מדבר"

עופר ינאי, בעלי הפועל תל אביב, טען היום (ראשון) בציוץ ברשת X כי מכבי טמנה ציוד האזנה בדירה של שחקנה אושיי בריסט. את ההאשמה החמורה הוא כתב בתגובה לאריק שטילמן, בעת דיאלוג ביניהם בנוגע לעתידו של הקנדי אצל הצהובים, על רקע הדיווחים כי הוא סיכם על מעברו לפרטיזן בלגרד.

בתגובה לציוץ של דרור הופמן מ"וואלה ספורט", שניתח את השילוב האפשרי בין בונזי קולסון לבריסט, כתב ינאי: "חתום בפרטיזן". שטילמן הגיב לו עם עקיצה משלו בנוגע לעתידו של ים מדר: "תגיד, מה הסיפור? יש מלא פושים", אלא שאז ינאי כתב: "מה שנחמד זה שיש לי מידע יותר טוב ממך על שחקן שלך".

כאן ינאי כתב את ההאשמה החמורה: "זה למרות שמכבי שמה ציוד האזנה בדירה של בריסט כדי לדעת עם מי הוא מדבר, אבל אני מניח שגם את זה אתה לא יודע. אולי כדאי שיתחילו לעדכן אותך אריק". שטילמן לא הגיב לדברים, אך ייתכן שהצהובים לא יעברו בשקט לנוכח ההאשמה שהטיח בפניהם ינאי.

קרב הציוצים בין עופר ינאי לאריק שטילמן, צילום: צילום מסך

בדרך לעזיבה

הדיווחים על מעברו של בריסט לפרטיזן התגברו היום, כשנטען שהוא סיכם לשנתיים בבלגרד ומכבי ת"א תקבל ביי אאוט עבור שחרורו. העיתונאי האיטלקי מתאו אנדריאני אישר את הדיווחים ונותר לראות האם הקנדי יעזוב את הצהובים אחרי עונה אחת - למרות שהוא חתום בשורות הצהובים גם לעונה הבאה.

הפורוורד בן ה-28 זכה באליפות ה-NBA עם בוסטון סלטיקס ושיחק גם באינדיאנה פייסרס ובפילדלפיה סיקסרס. מכבי ת"א הייתה התחנה הראשונה שלו באירופה והוא היה גורם משמעותי בזכייה באליפות עם ממוצעים של 8.1 נקודות ו-4.7 ריבאונדים ביורוליג, ו-10.8 נקודות ו-6.4 ריבאונדים במסגרת הליגה.

אושיי בריסט, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...