"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח דרמטי: ג'ארד הארפר יחתום בהפועל תל אביב
ב"מוצרט ספורט" הסרבי נטען כי כל הפרטים נסגרו והרכז ירוויח שני מיליון דולר לעונה בחוזה לשלוש עונות • כוכב הפועל ירושלים חתום בבירה והצדדים יצטרכו להגיע להבנות בנוגע להעברתו, הוא מיועד להיות המחליף של כריס ג'ונס
ג'ארד הארפר. צילום: אלן שיבר

דיווח דרמטי: ג'ארד הארפר יחתום בהפועל תל אביב

ב"מוצרט ספורט" הסרבי נטען כי כל הפרטים נסגרו והרכז ירוויח שני מיליון דולר לעונה בחוזה לשלוש עונות • כוכב הפועל ירושלים חתום בבירה והצדדים יצטרכו להגיע להבנות בנוגע להעברתו, הוא מיועד להיות המחליף של כריס ג'ונס

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ג'ארד הארפר יחתום בהפועל תל אביב לשלוש עונות - תמורת שכר של שני מיליון דולר לעונה, כך פורסם ב"מוצרט ספורט" הסרבי. לפי הדיווח הדרמטי כל הפרטים סוכמו והרכז של הפועל ירושלים יעבור ליריבה אחרי שנתיים בבירה, בהן הוכתר ל-MVP של היורוקאפ והיה מגיבורי הקבוצה.

בסרביה טענו כי הארפר הוא המחליף של כריס ג'ונס, שכפי שנחשף ב"היום" יחתום בכוכב האדום בלגרד. לפי הדיווח משפחתו של ג'ונס שיחקה תפקיד משמעותי בהחלטתו לעזוב, למרות שקיבל הצעה להארכת חוזה שהייתה טובה יותר כלכלית מזו שקיבל בבירת סרביה.

יש לציין כי להארפר יש חוזה בהפועל ירושלים והצדדים יצטרכו להגיע להסכם בנוגע להעברתו. בבירה לא ויתרו עליו והציעו להפוך אותו למשתכר הבכיר בתולדות המועדון, אולם על פי "מוצרט" הוא החליט להחליף את האדום הירושלמי בזה התל אביבי והוא עשוי לחזור ליורוליג.

כריס ג'ונס מול ג'ארד הארפר, צילום: אלן שיבר

האמריקני הגיע לישראל בקיץ 2024 ומיד הפך לאחד השחקנים הדומיננטיים ביותר בליגת העל וביורוקאפ. במפעל האירופי העמיד ממוצעים של 19.5 נקודות, 5.2 אסיסטים, 2.2 ריבאונדים ו-1.3 חטיפות בעונה החולפת, בעוד שבליגה רשם 18.2 נקודות ו-6.7 אסיסטים.

אם הארפר אכן יעבור להפועל ת"א הוא צפוי לעשות זאת יחד עם חברו לקו האחורי בהפועל ירושלים - קאדין קרינגטון - שסיים חוזה בבירה וקיבל הצעת עתק מעופר ינאי. המתאזרח של נבחרת ישראל עשוי לחתום אצל האדומים ויחד עם הארפר לעבות את הסגל של דימיטריס איטודיס.

מתן אדלסון עם ג'ארד הארפר וקאדין קרינגטון. יעזבו להפועל ת"א?, צילום: הפועל ירושלים
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...