"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוכב מכבי תל אביב עלול לעזוב: "לא מרוצה מהמצב בישראל"
האם הצהובים בדרך לאבד את אחד השחקנים הטובים ביותר שלהם? • לפי דיווח ב-"Basketball Sphere", אושיי בריסט מבוקש אצל פרטיזן בלגרד - ש"מעוניינת בו מאוד" • הסרבים בונים את הסגל לקראת העונה הבאה, אך מודעים שיצטרכו לשלם בייאאוט על מנת להנחית את הקנדי
אושיי בריסט מטביע. צילום: אלן שיבר

כוכב מכבי תל אביב עלול לעזוב: "לא מרוצה מהמצב בישראל"

האם הצהובים בדרך לאבד את אחד השחקנים הטובים ביותר שלהם? • לפי דיווח ב-"Basketball Sphere", אושיי בריסט מבוקש אצל פרטיזן בלגרד - ש"מעוניינת בו מאוד" • הסרבים בונים את הסגל לקראת העונה הבאה, אך מודעים שיצטרכו לשלם בייאאוט על מנת להנחית את הקנדי

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האם מכבי תל אביב בדרך לאבד את אחד השחקנים הכי חשובים שלה העונה ליריבה ישירה ביורוליג? לפי דיווח שפורסם ב-"Basketball Sphere" היום (רביעי), יכול מאוד להיות שכן.

אושיי בריסט, שמחזיק בחוזה אצל הצהובים גם לעונה הבאה, מבוקש אצל פרטיזן בלגרד הסרבית, שבונה את הסגל שלה לקראת העונה הבאה ומתכננת שינויים גדולים שיחזירו אותה לצמרת היורוליג.

לפי אותו דיווח, היא סימנה את בריסט ו"מעוניינת בו מאוד", כשהיא יודעת שעל מנת להנחיתו בבלגרד היא תצטרך לשחרר אותו מהחוזה ולשלם למכבי תל אביב בייאאוט. יחד עם זאת מדווח כי המצב בישראל עשוי להוביל לחוסר שביעות רצון אצל השחקן - מה שיקל על המעבר.

אושיי בריסט. יעזוב את מכבי תל אביב?, צילום: מאור אלקסלסי

כאמור, לאחר פתיחת עונה מגומגמת, בריסט מצא את מקומו ברוטציה והפך לאחד העוגנים המרכזיים של הקבוצה ולסיום העונה מגיע כאחד השחקנים המשמעותיים של עודד קטש כשהוא רושם ממוצעים של 10.1 נקודות ו-6 כדורים חוזרים למשחק במסגרת ליגת ווינר לצד 8.7 נקודות ו-5.1 כדורים חוזרים במסגרת היורוליג.

הקנדי הצטרף בקיץ שעבר לצהובים לאחר שש עונות רצופות ב־NBA וחתם על חוזה לשנתיים, כאשר השנה השנייה היא אופציה של הצדדים, אולם כפי שעשו במקרה של הורד וקלארק, במועדון הבינו כי ערכו של השחקן וביקוש שלו בשוק מצריכים לפתוח את חוזהו ולשדרוג והצדדים דנים כעת על חוזה חדש ומשודרג למספר עונות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אושיי בריסט (במרכז), צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...