"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זה נגמר: כוכב הפועל תל אביב והזמרת המפורסמת נפרדו
אחרי למעלה מחצי שנה של זוגיות, ים מדר, כדורסלן האדומים ונבחרת ישראל, ובת הזוג מור רביעי, החליטו להפריד כוחות
מור רביעי. אישרה רשמית את הזוגיות עם ים מדר. צילום: אינסטגרם
רכילות ספורט: אופסייד

זה נגמר: כוכב הפועל תל אביב והזמרת המפורסמת נפרדו

אחרי למעלה מחצי שנה של זוגיות, ים מדר, כדורסלן האדומים ונבחרת ישראל, ובת הזוג מור רביעי, החליטו להפריד כוחות

מערכת אופסייד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כדורסלן הפועל תל אביב ונבחרת ישראל,ים מדר, ובת הזוג, הזמרת המפורסמת מור רביעי, המוכרת בשם הבמה "מור", החליטו להפריד כוחות וסיימו את הקשר לאחריותר מחצי שנה של זוגיות נוצצת, שהגיעה כעת, לפחות בינתיים, לסיומה.

הזוגיות של השניים נחשפה לראשונה בתחילת חודש דצמבר, לפני כחצי שנה, כאשר בהמשך, לאחר גל שמועות עיקש, שניהם גם הפסיקו להסתתר והפגינו את הזוגיות שלהם בפומבי, כשמור אף הגיעה לצפות בכמה ממשחקיו של ים.

בהמשך, בראיון שהעניקה בסוף דצמבר ל"ישראל מיוזיק"מבית "ישראל בידור", כאשר הוצגה בפניה תמונה של ים ונשאלה האם היא מאוהבת השיבה: "הלב שלי, מה אני אגיד? כן (אני מאוהבת), יצא שדיברנו וים הוא בן אדם מדהים. האם הוא האחד? בעזרת השם, מה שהשם יחליט".

ים מדר, צילום: עודד קרני

באשר ליכולותיו של מדר על הפרקט, הגארד בן ה-25 של הפועל ת"א נמצא בעיצומה של עונה לא פשוטה ברמה האישית לאחר שלא זכה ליותר מדי קרדיט והפך לשחקן רוטציה בלבד ביורוליג, שם ב-14 הופעות סיפק ממוצעים של 3.4 נקודות, 1.6 אסיסטים וריבאונד ב-10.3 דקות במשחק.

לעומת זאת, בליגה מצבו של מדר מעט יותר מעודד ומאיר פנים, כאשר ב-17 הופעותיו עד כה רשם ממוצעים של 11.6 נקודות, 3.9 אסיסטים, 2.8 ריבאונדים ו-1.4 חטיפות ב-23.2 דקות על הפרקט.

ים מדר, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...