הפועל תל אביב קרובה להשלים רכש משמעותי מאוד לקראת העונה הבאה, לאחר שהגיעה לסיכום עם רכז פנאתינייקוס טי ג’יי שורטס, שמועמדותו פורסמה לראשונה ב״היום״.
הגארד האמריקני מחזיק בחוזה לעונה נוספת בבירה היוונית, אך קיבל את ההוראה לחפש קבוצה כבר במהלך העונה. לאחר שהמגעים מול ז’אן מונטרו לא הבשילו, שינו במועדון כיוון בשבוע שעבר והלכו בכל הכוח על שורטס.
על פי גורמים ביוון, שורטס קיבל מהאדומים הצעת עתק שמוערכת בכ-2.5 מיליון דולר לעונה, סכום דומה לזה שהרוויח באתונה.
כריס ג'ונס ישאר בכל זאת?
במקביל, ממשיכים במועדון בניסיונות לשמור על כריס ג’ונס. הרכז האמריקני מחזיק בהצעה גבוהה מהכוכב האדום, ואף הגיע לסיכום תנאיו בבירה הסרבית כבר לפני חודשיים, כפי שנחשף ב״היום״.
אולם האדומים הגישו לו בימים האחרונים הצעה חדשה ומשופרת בניסיון להשאירו ולמנוע ממנו לעזוב. גורמים במועדון אופטימיים כעת לגבי האפשרות להשאירו, ומציינים כי גם העובדה שחזר לארץ בסוף השבוע האחרון מצביעה על רצונו להמשיך במועדון ולא לעזוב.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
