דיווח דרמטי: ההחלטה של הפועל תל אביב לגבי דימיטריס איטודיס
ביוון טוענים: האדומים מתכוונים להאריך את החוזה של המאמן ש"כבר מכין את הקבוצה של השנה הבאה" • וגם: המתח בינו לבין פנאתינייקוס: "ראינו את זה בסופיה"
,עודכן
0השמעה
הפועל תל אביב מתכווניםלהאריך את חוזהו של דימיטריס איטודיס- כך דווח ביוון במהלך התוכנית של SDNA.
לפי העיתונאי ואסיליס פפאתאודורו, במועדון כבר חושבים על המשך ההתקשרות עם המאמן היווני, בעוד שלפי העיתונאי טוליס קוצ’יאס, איטודיס אף “כבר מכין את הקבוצה של השנה הבאה”.
באותה תוכנית התייחס פפאתאודורו גם לאפשרות שאיטודיס יתמנה למאמנה הבא של פנאתינייקוס: “אני מאמין שהוא לא יהיה שם, יש לי גם מידע שהפועל חושבת על הארכת החוזה שלו”.
"יחסים קרים בין איטודיס לפנאתינייקוס"
פפאתאודורו הרחיב גם בנוגע ליחסים בין איטודיס לבין פנאתינייקוס וטען כי היחסים בין הצדדים אינם קרובים כפי שהיו בעבר בין המועדון לבין ז’ליקו אוברדוביץ’: “הדברים היו נראים אחרת לגמרי אם לא היו יחסים הקרים מהסוג הזה בין פנאתינייקוס לבין איטודיס - ואני לא רוצה להפוך את זה לאישי”, אמר.
בהמשך הוסיף: “אני חושב שראינו את זה פחות או יותר גם במשחק האחרון בסופיה, בואו לא נסתתר, היה אפשר לראות שיש מרחק. אוברדוביץ’ זה דבר אחד, ואיטודיס זה דבר אחר. איטודיס היה העוזר של אוברדוביץ’”.
עוד חשוב לציין כי במהלך העונה אותו פפאתאודורו עצמו טען כיהסיכויים שאיטודיס ימשיך בהפועל תל אביב נראים נמוכים, זאת על רקע קרע שנוצר לכאורה בינו לבין בעלי המועדון עופר ינאי סביב המשך דרכו של ג’ונתן מוטלי. כעת, לפי הדיווח החדש, נראה כי בהפועל שוקלים דווקא להאריך את ההתקשרות עם המאמן היווני.

