שם גדול בדרך לישראל? "במכבי תל אביב יש אופטימיות לגביו"

דיווח באיטליה: למרות העניין מקבוצות ביורוליג, הצהובים מאמינים כי שחקן מונאקו עשוי להגיע לישראל

ניקולה מירוטיץ' וקבאריוס הייז. צילום: EPA

מכבי תל אביב ממשיכה לעבוד על בניית הסגל לעונה הבאה, ובמוקד נמצא שמו של קבאריוס הייז, סנטר מונאקו, שנמצא על הכוונת של הצהובים לקראת העונה הבאה, כפי שפורסם לראשונה ב"היום".

על פי הדברים שפורסמו ב״באסקטמרקאטו״ על ידי העיתונאי האיטלקי אוריציו קאוצ'י, במכבי כבר נערכים להגיש הצעה לסביבתו של הייז ומאמינים כי יש להם סיכוי ממשי לצרף את השחקן לישראל, למרות התחרות מצד מועדוני יורוליג נוספים. בדיווח צוין כי: “לפחות כרגע, במכבי די אופטימיים לגבי האפשרות להנחית את הייז בישראל. לשם שינוי, מכבי תל אביב מכוונת עכשיו לשחקנים מוכרים באירופה".

הייז, שבעבר שיחק גם בפריז באסקטבול, נחשב לאחד משחקני הפנים האתלטיים והמגוונים באירופה, ומושך עניין גם מפנרבחצ’ה. במכבי רואים בו מועמד משמעותי לחיזוק הקו הקדמי, במיוחד לאור השינויים הצפויים בסגל הגבוהים לקראת הקיץ.

קאבריוס הייז, צילום: EPA/SEBASTIEN NOGIER

המועמדים של מכבי ת"א לעמדת הסנטר

הייז הוא לא הגבוה היחיד שהצהובים סימנו לעונה הבאה. כפי שפורסם ב"היום" גם האקס חסיאל ריברו חזק ברשימה של הצהובים. שחקן הפנים הקובני כבר שיחק שתי עונות במכבי ת״א והרשים. הוא עזב העונה לכוכב האדום בלגרד וכעת נחשב למועמד רציני לחזור לצהובים.

מלבד שניהם, הצהובים בוחנים גם את המועמדות של רייקוואן גריי מא.א.ק אתונה ושל מרכוס בינגהאם, אקס הפועל תל אביב, ששיחק העונה במדי קאזאן מה-VTB ורשם עונה מצוינת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
חסיאל ריברו. שנתיים יפות במכבי תל אביב, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר