בטורקיה מיישרים קו: הפורוורד של פטקים ספור, דייויד אפיאני, יצטרף למכבי תל אביב - כפי שנחשף ב"היום".
אחרי הדיווח של העיתונאי הוותיק פרחאט יסילטאס הבוקר (שבת), גם בסוכנות הידיעות הטורקית DHA טוענים כי מכבי תל אביב סיכמה עם אפיאני על חוזה לחודש וחצי עד לסיום העונה.
אפיאני בן ה-30, אמריקני ממוצא ניגרי, שיחק העונה במדי פטקים ספור והעמיד בליגה הטורקית ממוצעים של 14.6 נקודות ו-5.1 אסיסטים למשחק. בנוסף, ב-13 הופעות ביורופקאפ רשם 13.9 נקודות, 2.7 ריבאונדים ו-4.1 אסיסטים בממוצע. אפיאני זכור לחובבי הכדורסל הישראלי מהתקופה בה שיחק בהפועל באר שבע/דימונה.
מבחינתו, ההגעה לצהובים יכולה לפתוח אופציות לשדרוג משמעותי בהמשך. מדובר בעסקה שמשתלמת לשני הצדדים: החבורה של עודד קטש מקבלת גיבוי איכותי לקו האחורי ושחקן שמכיר את הליגה, ואפיאני עצמו יוכל לרשום ברזומה ששיחק במכבי תל אביב - דבר שבוודאי לא יזיק לו בהמשך הקריירה.

