"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי תל אביב מעוניינת בסנטר בכיר מהיורוליג | פרסום ראשון
הצהובים מגבשים רשימת מועמדים לחיזוק הקו הקדמי ובוחנים את ג'ואל בולומבוי כאופציה • האמריקני בן ה-32 יהפוך לשחקן חופשי אחרי שלוש עונות בכוכב האדום בלגרד, בעבר כיכב בצסק"א מוסקבה ובאולימפיאקוס • העמיד ממוצעים של 5.5 נקודות ו-4.5 ריבאונדים ב-14 דקות בממוצע
תמיר בלאט מול ג'ואל בולומבוי. צילום: Djordje Kostic

מכבי תל אביב מעוניינת בסנטר בכיר מהיורוליג | פרסום ראשון

הצהובים מגבשים רשימת מועמדים לחיזוק הקו הקדמי ובוחנים את ג'ואל בולומבוי כאופציה • האמריקני בן ה-32 יהפוך לשחקן חופשי אחרי שלוש עונות בכוכב האדום בלגרד, בעבר כיכב בצסק"א מוסקבה ובאולימפיאקוס • העמיד ממוצעים של 5.5 נקודות ו-4.5 ריבאונדים ב-14 דקות בממוצע

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מכבי תל אביב מעוניינת בג'ואל בולומבויובוחנת את מועמדתו לקראת העונה הבאה, כך נודע ל"היום". בקבוצה סימנו למטרה לחזק את עמדות הפנים ומעוניינים בסנטר האמריקני, (32, 2.06 מטר) שמחזיק גם באזרחויות רוסית ואוקראינית, ומשחק בכוכב האדום בלגרדבשלוש העונות האחרונות.

השחקן הוותיק הוא שם מוכר בשוק הגבוהים של היורוליג ושיחק בשנים האחרונות בין היתר בצסק"א מוסקבה ואולימפיאקוס בקיץ הקרוב הוא יהפוך לשחקן חופשי אחרי עונה בה התמודד עם פציעות והעמיד ממוצעים של 5.5 נקודות ו-4.5 ריבאונדים ב-14 דקות בממוצע למשחק במסגרת היורוליג.

כפי שפורסם לראשונה ב"היום", שחקן נוסף שנמצא ברשימות של הצהובים לקראת העונה הבאה הוא הסנטר האמריקני של מונאקו, קבאריוס הייז, שמחזיק בחוזה לעונה נוספת בנסיכות, אולם על פי גורמים שוקל את המשך דרכו בשל חוסר הוודאות סביב העתיד המועדון וסימן השאלה סביב הנושא הפיננסי.

ניקולה מירוטיץ' וקבאריוס הייז, צילום: EPA

הייז (29, 2.06 מטר) ניהל מגעים עם מכבי ת"א בשלב מוקדם יותר של העונה בזמן החיפוש אחר סנטר, אולם המגעים לא הבשילו והוא נשאר בצרפת. לצד הצהובים גם פנרבחצ'ה הטורקית מנהלת מגעים עם השחקן ומעוניינת לצרפו. בינתיים, הקבוצה ממשיכה לגבש רשימת מועמדים לעמדה.

ג'ואל אייאיי מול ג'ואל בולומבוי. הסנטר הוותיק מסומן במכבי, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...