"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במקום ים מדר? הפועל תל אביב פנתה לשחקן נבחרת ישראל

איתן בורג הודיע רשמית על חזרתו לארץ אחרי עונה אחת באוניברסיטת טנסי וקיבל הצעה מהאדומים בעקבות חוסר הוודאות עם הרכז הישראלי • גם מכבי תל אביב והפועל ירושלים חושקות בשירותיו • בכל מקרה, הוא צפוי לשוב לשחק רק בעונה הבאה

,עודכן
0השמעה
ים מדר ובר טימור על הספסל. צילום: אלן שיבר

כפי שפורסם ב"היום", איתן בורג הודיע רשמית היום (שישי) בחשבון האינסטגרם שלו על חזרה לארץ אחרי עונה אחת במכללות. הוא גורר עניין ממכבי תל אביב, שם מאמן עודד קטש שקרוב מאוד אליו, ומהפועל ירושלים, הקבוצה אותה הוא אוהד מילדות. כך או כך, הוא ישוב לשחק רק בעונה הבאה ולא בעונה הנוכחית.

כעת נודע ל"היום" כי גם הפועל תל אביב פנתה לשחקן, שעשוי לתפוס את מקומו של ים מדר בסגל לקראת העונה הבאה. במועדון האדום לא בטוחים מה תהיה הסיטואציה עם הרכז, שאינו מקבל קרדיט מדימיטריס איטודיס במחזורים האחרונים ביורוליג, ורוצים לכסות את עצמם עם גארד ישראלי בכיר נוסף.

על פי ההערכות של גורמים בשוק, שתי המובילות במאבק הן הקבוצות האדומות. בהפועל ירושלים יש עבורו את ההזדמנות המקצועית הטובה ביותר, בעוד מהפועל תל אביב יש את ההצעה הכלכלית הטובה ביותר.

איתן בורג,צילום: Imagn Images

רכבת הרים

בורג החל את העונה כשחקן רוטציה, אבל רצף משחקים לא טובים שלו הוביל אותו לישיבה על הספסל במשך כמעט חודשיים. כששב הוא לקח על עצמו תפקיד אחר, הגנתי, והיה אחד השחקנים המרכזיים של ריק ברנס במסע לשלב רבע גמר טורניר המכללות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"קיבלתי החלטה קשה לשוב לישראל ולהיות קרוב יותר למשפחתי" כתב בורג, "תמיד אהיה גאה ששיחקתי כאן. השנה האחרונה הייתה בלתי נשכחת ואוקיר את הזיכרונות ממנה לשארית חיי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר