עירוני רעננה, שמחזקת את הסגל לקראת הישורת האחרונה של ליגת ווינר סל בניסיון להישאר בליגה, מנהלת משא ומתן עם הפורוורד הישראלי איגור קולשוב, שחקנה של קפלוויק האיסלנדית, כך נודע ל"היום".
הקבוצה מהשרון מעוניינת לחזק את הסגל הישראלי לקראת הישורת האחרונה של העונה וחזרת ליגת ווינר לפעילות לאחר פגרה ארוכה ולאחר עזיבתו של יותם חנוכי, ומנהלת מגעים עם הליגיונר שרושם עונה נהדרת בליגה האיסלנדית.
אם יבשילו המגעים, יצטרף הפורוורד לסגל הקבוצה לאחר סיום עונתו באיסלנד, שנמצאת כעת בשלב רבע גמר הפלייאוף. קולשוב, בן ה-31, רושם את אחת העונות הטובות בקריירה שלו ומנפק ממוצעים של 17.5 נקודות, 7.2 כדורים חוזרים ו-3.7 אסיסטים.
בשבועות האחרונים ניהל הפורוורד מגעים עם הפועל תל אביב, אך לאחרונה נכנסה העולה החדשה לתמונה ומציעה לו דקות משחק רבות ותפקיד מרכזי בניסיון לצרפו.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
