"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: כך אקס מכבי תל אביב ישפיע על עתיד ג'יילן הורד
באיטליה טוענים: מילאנו תנסה לצרף את פורוורד הצהובים רק במקרה בו ג'וש ניבו יעזוב • "התמונה תתבהר באמצע אפריל"

Loading...

דיווח: כך אקס מכבי תל אביב ישפיע על עתיד ג'יילן הורד

באיטליה טוענים: מילאנו תנסה לצרף את פורוורד הצהובים רק במקרה בו ג'וש ניבו יעזוב • "התמונה תתבהר באמצע אפריל"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

עתידו של ג'יילן הורד, כוכב מכבי תל אביב, עלה אתמול על הפרק אחרי דיווח באיטליה שאולימפיה מילאנו סימנה את הפורוורדלקראת העונה הבאה. הורד אמנם חתם על חוזה חדש במכבי בקיץ שעבר, אך לפי הדיווח הוא מחזיק בסעיף יציאה.

כעת, חושפים באיטליה פרטים נוספים, ומעורבות ישירה של ג'וש ניבו, אקס מכבי תל אביב. לפי הדיווח,מילאנו ממשיכה להציב בראש סדר העדיפויות שלה את השארתו של זאק לידיי בקבוצה. הפורוורד האמריקני, שמשחק באותה עמדה כמו הורד, רושם עונה נהדרת אבל מסיים חוזה באיטליה.

ג'וש ניבו ולוני ווקר, צילום: Olimpia Milano

במקביל, אם ג'וש ניבו אכן יעזוב את הקבוצה לטובת הצעת הענק של ברצלונה, האיטלקים צפויים לפעול לצירוף פורוורד פיזי יותר, שיוכל להשתלב לצד דבון בוקר בקו הקדמי, כאשר התוכנית כוללת גם שחקן שיכול לרווח את המשחק - כמו הורד.

עוד נטען שם: "הורד הוא מועמד חזק מאוד לתפקיד, ולא מן הנמנע שארמני תבצע מהלך בעניינו במהלך הקיץ. התמונה באולימפיה צפויה להתבהר יותר לקראת אמצע אפריל, כאשר יתבהרו ההחלטות בנוגע לשחקנים שכבר נמצאים בסגל, והן אלו שיקבעו כיצד בדיוק תפעל הקבוצה בשוק".

מעבר להורד, מילאנו סימנה פורוורד בכיר נוסף מהיורוליג. מדובר באלק פיטרס מאולימפיאקוס, שזוכה להתעניינות גם מריאל מדריד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'יילן הורד, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...