"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מפתיע: הפורוורד הישראלי מבוקש בליגה בכירה באירופה

בדרך לקפיצת מדרגה אדירה? ל"היום" נודע כי דניאל רוזנבאום, שמככב בשורות הקבוצה מהכרמל, מחזיק במספר הצעות מקבוצות בונדסליגה • הפורוורד, ששיחק בעברו גם בהפועל ירושלים, מוביל את הפרויקט המסקרן עם ממוצעים של 14.2 נקודות ו-4.9 ריבאונדים למשחק

,עודכן
0השמעה
דניאל רוזנבאום. צילום: הפייסבוק של הפועל חיפה

הפורוורד הישראלידניאל רוזנבאום, שמככב העונהבשורותהפועל חיפה, נמצא בהליכים סופיים לקבלת אזרחות גרמנית ומחזיק במספר הצעות מקבוצות הבונדסליגה לעונה הבאה, כך נודע ל״היום״.

הפורוורד הישראלי-אמריקני (29, 1.97) רושם עונה נהדרת ומוביל אתהפרויקט המסקרןשל הפועל חיפה. רוזנבאום, ששיחק בעברו שנים רבות בליגת העל ולבש בין היתר את מדיהפועל ירושלים, מנפק עד כה העונה ממוצעים מרשימים של 14.2 נקודות, 4.9 כדורים חוזרים ו-2.4 אסיסטים, ונחשב על פי רבים לישראלי הטוב בליגת המשנה.

עונת הפריצה של רוזנבאום הייתה במדי הפועל חיפה בליגת העל בעונת 2024/25, תחת שרביטו שלגיא גודס. אז, הפורוורד רשם ממוצעים של 9.1 נקודות ו-3.7 כדורים חוזרים למשחק.

דניאל רוזנבאום במדי הפועל ירושלים,צילום: אלן שיבר

לפני מספר שבועות, בטרם פרצה המלחמה, פנתההפועל ירושלים, שחיפשה חיזוק ישראלי לעמדות הפורוורד, להפועל חיפהבמטרה להשיב את רוזנבאום לבירה ואף הציעה לצפוניים פיצוי כספי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

למרות זאת, המועדון מהכרמל, שמכוון לעלות לליגת העל, סירב להצעה. רוזנבאום, שמשחק בעמדות הגארד והפורוורד, לבש בעבר גם את מדיהפועל גליל עליון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר