ביקורת חריפה: "עופר ינאי פנאט, בוטה וחסר מעצורים"
על רקע הדיווח סביב הפנייה של הפועל תל אביב לז'ליקו אוברדוביץ', ב"מונדו דפורטיבו" הספרדי תקפו את התנהלותו של הבעלים: "הוא אימפולסיבי" • הסרבי יחליף את דימיטריס איטודיס שחתום גם לעונה הבאה? "ינאי ישלם פיצוי, וזהו"
,עודכן
0השמעה
על רקע הדיווח ב"מונדו דפורטיבו"לפיו הפועל תל אביב פנתה לז'ליקו אוברדוביץ' לקראת העונה הבאה, באתר הספרדי השמיעו ביקורת חריפה כנגד הבעלים של האדומים עופר ינאי.
"הירידה החדה ביכולת של הפועל תל אביב בשבועות האחרונים לא התקבלה יפה על ידי הבעלים", נכתב בספרד, "לעתים קרובות הוא מתנהל יותר כמו פנאט מאשר כמנהל".
בספרד ציינו את קרב העקיצות שינאי מנהל מול מאמנה שלולנסיה, פדרו מרטינס, שמאז תחילת המלחמה לא מסתיר את דעותיו האנטי ישראליות. בין השניים יש היסטוריה שהחלה עוד בחצי גמר היורוקאפ אשתקד, ונמשכה גם השנה ביורוליג.
"דבריו הבוטים נגד המאמן הספרדי של ולנסיה הם דוגמא אחת מתוך רבים להתנהגות האימפולסיבית וחסרת המעצורים שלו", נכתב על ינאי, "אין לו פילטורים".
"החוזה של איטודיס לא יהווה מכשול"
הפנייה לאוברדוביץ', עליה דיווחו באותו אתר, הגיעה למרות שדימיטריס איטודיס חתום גם לעונה הבאה. אלא שכפי שבספרד רואים את הדברים לפי דפוס ההתנהגות של ינאי, לא זה הדבר שימנע שינוי על הקווים בקיץ.
"איטודיס מחזיק בחוזה עד 2027, אבל מבחינת ינאי זו לא בעיה", נכתב, "הוא ישלים לו פיצוי וזהו".
לפי הדיווח המקורי, אוברדוביץ' הביע התעניינות בהצעה שקיבל מישראל. עם זאת, פרוץ המלחמה מול איראן בסוף השבוע הטילה צל כבד על האפשרות שעסקה כזו אכן תוכל לצאת לפועל.

