הקבוצה מליגת העל שכל זריה החליטו להישאר בישראל

רוב הקבוצות מעבירות את שחקניהן דרך הגבול עם עקבה, לירדן ומשם לארצות השונות • בינתיים, בעירוני קריית אתא בחרו כל הזרים שלא לטוס

קריית אתא נגד הפועל ירושלים . צילום: לירון מולדובן

בניגוד לרוב השחקנים הזרים בליגת העל בכדורסל, כל הזרים של עירוני קריית אתא קיבלו אהחלטה משותפ ומעוררת הערכה - להישאר בישראל למרות המצב הביטחוני המאיים, שהסלים החל מהבוקר בשל המתקפה הישראלית-אמריקאית באיראן.

הכדורסל הישראלי, עם זאת, ממשיך להגיב לפרוץ המלחמה החדשה בין ישראל לאיראן, תוכנית איגוד הכדורסל בשילוב עם הקבוצות, היא להעביר את כל הזרים שמבקשים לעזוב לגבול עם ירדן, ודרך מעבר עקבה לאפשר להם את היציאה מהארץ, ומשם בטיסות ליעדים השונים, אם לאירופה ואם לארצות הברית.

לכל הזרים, מכל הקבוצות, הובהר כי מי שירצה לעזוב את המדינה, יוכל לעשות זאת בהתאם למצב בשטח, ויצטרף למסלול המילוט דרך ירדן, כפי שהחלו לעשות באיגוד בשעות האחרונות באמצעות אוטובוסים מכל רחבי הארץ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שחקני הקבוצות השייכות למפעלי היורוליג, מכבי תל אביב, הפועל תל אביב והפועל ירושלים שמשחקת במסגרת היורוקאפ, יעשו את אותו המסלול דרך הגבול הדרומי, כדי שיוכלו לקיים את משחקיהם. כל אחת מהשלוש תיאלץ לחזור "לארח" באירופה. הצהובים יעשו זאת בבלגרד והאדומים מהמרכז בבולגריה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר