"כל הסימנים מראים שנייג'ל הייז דייויס יחתום בפנרבחצ'ה"

הפועל תל אביב צריכה לחשוש? לפי "ספורט" הקטלאני, הפורוורד נצפה בשדה התעופה בברצלונה לקראת הכרעה, שעשויה להיות קאמבק לקבוצתו הקודמת • בדיווח הביאו דברים שאמר לאחר עזיבתו: "האוהדים יודעים שאני זוכר את כל מה שקרה ומשתמש בזה כמוטיבציה"

נייג'ל הייז דייויס. צילום: EPA

סוגיית עתידו של נייג'ל הייז דייויס מעסיקה את כל אירופה והיורוליג עם שאלה אחת גדולה - האם הפורוורד יחתום בהפועל תל אביב, שמציעה את ההצעה הגבוהה ביותר, או בפנרבחצ'ה, איתה זכה באליפות בעונה שעברה ובתואר ה-MVP של הפיינל פור.

לפי "ספורט" הספרדי, הפורוורד האמריקני נצפה בשדה התעופה בברצלונה והצית את השמועות על חזרה אפשרית למועדון בו שיחק לפני שעבר לטורקיה, אבל זה נראה קלוש לאור הבעיות הכלכליות איתן המועדון מתמודד בשנים האחרונות.

נייג'ל הייז דייויס, צילום: Mark J. Rebilas-Imagn Images

לפי הכתב ג'ואן פונולה, הוא מסמן את פנר כקבוצה הפייבוריטית, זאת לאור הדיווחים הגוברים על כך שהפועל היא זו שמובילה ומפעילה לחץ גם באמצעות סוכנו, שמייצג את דימיטריס איטודיס, סטפנוס דדאס ועוד שלושה שחקנים באדום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הייז דייויס אמר אחרי שעזב: "האוהדים יודעים שאני זוכר את כל מה שקרה ומשתמש בזה כמוטיבציה. ביום בו הוכרזה חתימתי וביום בו הוכרזה עזיבתי, התגובות היו הפוכות לחלוטין. בשנה הראשונה שלי בפנר, עם איטודיס, החזרתי לעצמי את הביטחון העצמי. זה הדבר הכי חשוב שהוא נתן לי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר