רואה 6/6: הפועל ירושלים ניצחה את הפועל תל אביב בפעם השישית ברציפות

מחצית שנייה אדירה מחוץ לקשת סידרה ליונתן אלון ושחקניו 91:105 על דימיטריס איטודיס, שסופר הפסד חמישי ברצף בכל המסגרות ועשוי לאבד את המקום הראשון בטבלה למכבי תל אביב • ג'ארד הארפר וקשיוס ווינסטון הובילו מופע שלשות, סטפנוס דדאס הורחק

äôåòì éøåùìéí äôåòì úì àáéá öéìåí àìï ùéáø 8.2.26 éøåùìéí îðöçú. צילום: אלן שיבר

רצפי ניצחונות או הפסדים זה לא משהו חדש בליגה הישראלית, אבל כשזה קורה בין קבוצות גדולות ועם כסף כל כך גדול, זה יותר חריג. הערב (ראשון) הפועל ירושלים ניצחה בפעם השישית ברציפות את הפועל תל אביב, הפעם 91:105, והעמיקה את המשבר של דימיטריס איטודיס.

קלעו להפועל ירושלים: ג'ארד הארפר 23 נקודות ו-7 אסיסטים, קשיוס ווינסטון 18 נקודות, קאדין קרינגטון 17 נקודות, יובל זוסמן 14 נקודות, אנתוני לאמב 11 נקודות ו-6 ריבאונדים, אוסטין וויילי 7 נקודות ו-9 ריבאונדים, ג'סטין סמית' ורועי הובר 6 נקודות כל אחד, נמרוד לוי 3 נקודות.

קלעו להפועל תל אביב: אלייז'ה בראיינט 21 נקודות ו-5 ריבאונדים, אנטוניו בלייקני 20 נקודות, ג'ונתן מוטלי 19 נקודות ו-6 ריבאונדים, ים מדר 10 נקודות ו-6 אסיסטים, כריס ג'ונס 8 נקודות, דן אוטורו 6 נקודות, גיא פלטין 5 נקודות, בר טימור 2 נקודות ו-5 ריבאונדים

בר טימור וסטפנוס דדאס, צילום: אלן שיבר
קשיוס ווינסטון, צילום: אלן שיבר
יונתן אלון, צילום: אלן שיבר

אז אחרי חצי גמר הפלייאוף בעונה שעברה, גביע ווינר, משחק ליגה בחוץ ועוד משחק ברבע גמר גביע המדינה, הירושלמים ניצבו למשחק קריטי עבורה במאבק על המקום השלישי מול אותה יריבה, שנראה שהיא כבר מסתדרת מולה. אחרי מחצית ראשונה יחסית צמודה (בה סטפנוס דדאש הורחק), השחקנים באדום-שחור להטו מחוץ לקשת עם 8 שלשות ברבע השלישי כדי לפתוח הפרש שהגיע בשיאו ל-20.

גל מקל ומתן אדלסון, צילום: אלן שיבר
ים מדר וקאדין קרינגטון, צילום: אלן שיבר
וסיליה מיציץ' ואיש ויינרייט מתוסכלים, צילום: אלן שיבר
אלייז'ה בראיינט מתוסכל, צילום: אלן שיבר
דימיטריס איטודיס לא מרוצה, צילום: אלן שיבר

הפועל תל אביב ניסתה לחזור וצמצמה את הפער עד לשמונה, אבל פעם נוספת נראה שהשחקן הטוב ביותר על המגרש היה ג'ארד הארפר. הגארד, שכלל לא הגיע לקו עד לסוף הרבע השלישי, השתלט על העניינים וקבר עוד כמה שלשות כדי לסגור את הסיפור.

בצד השני, היה קשה לציין שחקנים שבאו לידי ביטוי. ג'ונתן מוטלי ואנטוניו בלייקני היו טובים בעיקר במחצית הראשונה, אלייז'ה בראיינט צבר נקודות בדקות הסיום וגיא פלטין הכניס המון התלהבות, אבל גם זה לא הספיק והם רשמו הפסד חמישי ברציפות בכל המסגרות.

שחקני הפועל תל אביב, צילום: אלן שיבר
אוסטין וויילי מטביע, צילום: אלן שיבר
אנטוניו בלייקני וקשיוס ווינסטון, צילום: אלן שיבר
דימיטריס איטודיס, צילום: אלן שיבר
סטפנוס דדאס, צילום: אלן שיבר
ים מדר, צילום: אלן שיבר
דקת הדומייה לזכרו של דייויד פדרמן ז"ל, צילום: אלן שיבר
אוהדי הפועל ירושלים, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אלייז'ה בראיינט זורק, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר