"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל תל אביב סימנה מטרה משמעותית לקיץ | פרסום ראשון

האדומים ינסו לצרף את ניב משגב שמסיים חוזה בהפועל העמק • גם הפועל חולון עוקבת אחרי האקס, שכבר מנהל עם הקבוצה מהצפון מגעים לגבי הארכת החוזה

,עודכן
0השמעה
ניב משגב וג'יילן הורד. צילום: עודד קרני

עונת 2025/2026 בליגת העל ממשיכה להתקדם, כמו גםניסיונות ההתחזקות של חלק מהקבוצות. ל"היום" נודע כי הפועל תל אביב והפועל חולון עוקבות בעניין אחרי שחקנה המצטיין של הפועל העמק, ניב משגב, ומתכננות לצרפו לקראת העונה הבאה.

משגב (30, 1.81 מ') רושם עד כה את עונתו הטובה ביותר ביותר בקריירה בנקודות, דקות, ריבאונדים, חטיפות ומדד, ומיצב את עצמו כאחד השחקנים הישראלים הטובים בליגה. הוא אף הוביל הוביל את קבוצתו לחצי גמר גביע המדינה.

הרכז הישראלי הצטרף למועדון המאוחד מגן נר באמצע עונת 2024/2025בחוזה לשנתיים מהפועל חולון, ממנה נפרד בטונים צורמים. חוזהו בהפועל העמק עתיד לפוג בסיום העונה, מה שיהפוך אותו למלפפון מבוקש בשוק.

ניב משגב,צילום: ברני ארדוב

הפועל תל אביב של דימטריס איטודיס הביעה עניין בצירופו של משגב מספר פעמים בשנים האחרונות, כולל בקיץ שעבר, איך המגעים בין הצדדים לא התקדמו. כעת במועדון האדום מסמנים אותו כמועמד לחיזוק הסגל הישראלי בעונה הבאה.

עוד נודע ל"היום" כי גם הפועל חולון, במדיה שיחק משגב במשך ארבע שנים וחצי, היה אחד השחקנים המזוהים ביותר עם הקבוצה, זכה עימה באליפות ואף שימש כקפטן, מעוניינת להשיבו למרות הדרך בה נפרדו דרכיהם.

בתקופה האחרונה ובצל הביקוש, העבירו בהפועל העמק לשחקן את המסר כי הם מעוניינים לפתוח את חוזהו ולשדרגו ומגעים ראשוניים בין הצדדים מתקיימים במטרה להשאיר את הכוכב בקבוצה הצפונית, אך תהליך זה לא צפוי להיות פשוט.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המעצר של המשטרה באוטובוס של אוהדי הפועל ירושלים| דוברות משטרת ישראל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר