התפתחויות משמעותיות סביב עתידו של נייג’ל הייז דייויס נחשפו על ידי סוטיריס וטאקיס, בדבריו בפודקאסט "Strong Side". העיתונאי היווני סימן את הפועל תל אביב כמועמדת הבכירה לצרף את הכוכב שמשחק כיום ב-NBA.
וטאקיס הדגיש כי סוגיית עתידו של השחקן צפויה להפוך לאחת ה״מלחמות״ הגדולות בשוק. ״לגבי הייז דייויס אמרנו שלהפועל יש יתרון מסוים וגם לפנרבחצ’ה. זו הולכת להיות מלחמה גדולה במקרה הזה״, אמר.
הוא אף ציין כי ״פנר אולי מלאה בעמדה ולא בהכרח זקוקה לשחקן כזה״, והבהיר כי איכות השחקן משנה את התמונה: ״כשיש לך שחקן עם האיכויות של הייז דייויס, אתה לא לוקח אותו ל־4–5 חודשים, אלא ל־2.5 שנים, נניח״.
התייחסות מיוחדת ניתנה להפועל ולעמדת הבעלים שלה, על רקע התוצאות השליליות האחרונות: ״הפועל תפעל, ובמיוחד שני ההפסדים הרצופים והתגובה של ינאי מראים שאם יהיה צורך – הוא יעשה מהלך כדי לחזק את הקבוצה. חשפנו בתוכנית שלנו שהפועל פנתה לגבי הייז דייויס עוד לפני חג המולד״.
עוד צוין כי בין הקבוצות שמחזיקות ברשימה שלהן את שחקן פיניקס סאנס נמצאת גם פנאתינייקוס, שמזה כמה שבועות ״סורקת״ את השוק בחיפוש אחר שחקן בעמדה מספר 4.
הפגישה של בעלי הפועל תל אביב
כידוע, בעקבות ההפסד הכואב ברבע גמר גביע המדינה בהיכל מנורה מבטחים להפועל ירושלים ובשל המשבר שפוקד את הקבוצה, ראשי הפועל תל אביב קיבלו החלטה לקיים פגישת חירום של בעלי הקבוצה על מנת לקבל החלטות ולאשר תקציב נוסף לחיזוק הסגל.
השיחה שצפויה להתקיים בימים הקרובים בזום, תכלול את כלל בעלי המועדון - עופר ינאי וגילי רענן שנמצאים בישראל לצד אלן הווארד ומיקי מלכה ששוהים בחוץ לארץ. בשיחה תעלה לדיון מצבה של הקבוצה וצפויות להתקבל החלטות מקצועיות.


