"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
התסריט הקבוע: הפועל תל אביב ניצחה 66:71 את אנאדולו אפס
אחרי מחצית ראשונה רעה, כריס ג'ונס בא לעזרתה עם 10 נקודות ברבע האחרון ולניצחון מספר 16 ביורוליג • הרכז גם הוביל את הקלעים עם 16 נק', רק 3 לווסיליה מיציץ' • בשישי: מפגש קצוות מול פרטיזן בלגרד
כריס ג'ונס. צילום: הפועל "IBI" תל אביב

התסריט הקבוע: הפועל תל אביב ניצחה 66:71 את אנאדולו אפס

אחרי מחצית ראשונה רעה, כריס ג'ונס בא לעזרתה עם 10 נקודות ברבע האחרון ולניצחון מספר 16 ביורוליג • הרכז גם הוביל את הקלעים עם 16 נק', רק 3 לווסיליה מיציץ' • בשישי: מפגש קצוות מול פרטיזן בלגרד

,עודכן
0השמעה
[object Object]

הפועל תל אביב של השבועות האחרונים מציגה משחק די דומה - מחצית ראשונה רעה מבחינה התקפית, שנגמרת בפיגור מול יריבה נחותה ממנה, ואז בחצי השני מגיע מהפך מסוים והחבורה של דימיטריס איטודיס, לפחות ברוב הפעמים, גם מצליחה לנצח בזכות רבע רביעי טוב של כריס ג'ונס. גם הפעם זה קרה, כשהרכז הוביל אותה לניצחון 66:71 על אנאדולו אפס ועזר לה לשמור על פסגת היורוליג

קלעו להפועל תל אביב: ג'ונס 15, ויינרייט 13, בראיינט 11, אוטורו ומלקולם 8 כל אחד, בלייקני 6, מיציץ' 3, מדר ואודיאסי 2 כ"א, מוטלי 1.

הרבו לאנאדולו אפס: לי 20, דוזייר 15.

ים מדר,צילום: הפועל "IBI" תל אביב
שחקני הפועל תל אביב,צילום: הפועל "IBI" תל אביב

גם הפעם, בבית הקודם של הקבוצה בסופיה, ראינו את אותה מחצית ראשונה רעה בה הקבוצה לא הצליחה לשלוט, לפחות כמו שהיא הרגילה את היורוליג, מול הקבוצה שנמצאת עם המאזן הגרוע ביורוליג. סייבן לי, אקס מכבי תל אביב, עשה כל שברצונו על הפרקט כדי להוביל את הטורקים ליתרון דו ספרתי במחצית הראשונה, 43:33.

אלא שכרגיל, הפועל ת"א היא קבוצה של מחציות שניות. אלייז'ה בראיינט, איש ויינרייט ודן אוטורו, שני אקסים של הקבוצה הטורקית ועוד שחקן בעונת בכורה במפעל, הובילו קאמבק משולב ברבע הגנתי נהדר בדרך לשוויון ואף למהפך, שהוביל למשחק צמוד ברבע הרביעי.

איש ויינרייט,צילום: הפועל "IBI" תל אביב
אנטוניו בלייקני,צילום: הפועל "IBI" תל אביב

כריס ג'ונס, שעשה לעצמו שם העונה של שחקן שמופיע ברבע האחרון, הופיע גם הפעם. הוא קלע 10 נק' ב-10 הדקות האחרונות, כולל 5 רצופות בדקה האחרונה שלמעשה סגרו עניין, וגם שלשה של רודריג בובואה לא עזרה לפבלו לאסו לצאת מהמשבר איתו הוא מנסה להתמודד.

בשישי להפועל מחכה משוכה שנראית פשוטה, פרטיזן בלגרד, שתארח אותה במינכן בעקבות אליפות אירופה בכדורמים הנערכת בבלגרד. כדי לנצח אותה היא אולי לא תצטרך את כריס ג'ונס של הרבע הרביעי, אבל איטודיס בוודאי יצפה לתצוגה התקפית טובה יותר במחצית הראשונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
וסיליה מיציץ',צילום: הפועל "IBI" תל אביב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו