הפועל תל אביב חזרה הערב (שלישי) למקום הראשון בליגת ווינר סל כשהביסה 66:98 את הפועל גליל עליון. הקבוצה של דימיטריס איטודיס עלתה למאזן 1:12, כמו של מכבי ת"א, אבל טיפסה לפסגה בזכות הניצחון בדרבי ביניהן. מנגד, הקבוצה של אבישי גורדון ירדה ל-11:2, המאזן הגרוע בליגה.
קלעו להפועל תל אביב: בר טימור 15 נקודות ו-9 אסיסטים, איש ויינרייט וטאי אודיאסה 13 נקודות כל אחד, איתי שגב (9 ריבאונדים) וים מדר 10 נקודות כל אחד, יפתח זיו 8 נקודות ו-5 חטיפות, קולין מלקולם 7 נקודות, תומר גינת ( 6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים) וגיא פלטין 6 נקודות כל אחד, ג'ונתן מוטלי ועוז בלייזר 4 נקודות כל אחד, כריס ג'ונס 2 נקודות.
קלעו להפועל גליל עליון: די. ג'יי קנדי 17 נקודות, רז אדם 11 נקודות ו-5 איבודים, סם אלג'יקי (5 ריבאונדים) ושחר עמיר 8 נקודות כל אחד, טוני דגלאס (5 אסיסטים ו-5 איבודים) ויהל מלמד 7 נקודות כל אחד, סיריל לנג'יוויין 6 נקודות ו-6 ריבאונדים, נועם אביבי 2 נקודות.
מהלך המשחק
המחצית הראשונה הייתה צמודה והצפוניים אפילו ניצחו את הרבע השני בתוצאה 18:22 וירדו להפסקה בפיגור מינימלי של 42:40. אלא שהמחצית השנייה לא הייתה כוחות. עד סיום הרבע השלישי הפער הגיע ל-20 והמשיך לגדול, כשהרבע האחרון היה גארבג' טיים מתמשך - ובסיום הפועל ת"א ניצחה 66:98.
מוליכת היורוליג סיימה גם את הסיבוב הראשון של הליגה במקום הראשון, שמבטיח ביתיות בפלייאוף ועשוי להיות מכריע במאבק האליפות, כפי שהיה בעונות האחרונות. ביציעי היכל מנורה מבטחים נכחו הפעם פחות מ-2,000 אוהדים, אבל הם זכו להצגת כדורסל. ביום שישי הקבוצה תחזור ליורוליג ותתארח אצל וילרבאן.

