"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בשכר כפול: ההצעה של הפועל חיפה לשחקן הפועל תל אביב
הבעלים החדש של הקבוצה מהכרמל, אדיר סבג, צפוי לצאת במסע רכש, כדי לעלות איתה ליגה • הוא נמצא במגעים עם שניים משחקני האדומים, וכבר הציע שכר כפול ליפתח זיו
שחקני הפועל תל אביב. חלקם על הכוונת של אדיר סבג. צילום: עודד קרני

בשכר כפול: ההצעה של הפועל חיפה לשחקן הפועל תל אביב

הבעלים החדש של הקבוצה מהכרמל, אדיר סבג, צפוי לצאת במסע רכש, כדי לעלות איתה ליגה • הוא נמצא במגעים עם שניים משחקני האדומים, וכבר הציע שכר כפול ליפתח זיו

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל חיפה הגישה הצעה רשמית ומפתהמאוד לשחקן הפועל תל אביב, יפתח זיו, והיא כוללת שכר כפול משכרו הנוכחי אצל האדומים, אליהם הצטרף רק בקיץ האחרון, כך נודע ל"היום".

אמש הודיע המועדון מהכרמל כי הבעלים החדש, אדיר סבג בן ה-20, העביר לרשות הקבוצה סכום ראשוני, מעין מקדמה, שעומד על 300 אלף דולר, ובימים הקרובים הוא צפוי להעביר כספים נוספים, למטרת רכש וחיזוק הקבוצה מהליגה הלאומית.

יפתח זיו. תחנה חדשה בקריירה?, צילום: אלן שיבר

עוד פורסם כאן, כבר אתמול, כי איש העסקים הצעיר מנהל מגעים עם שניים משחקני הפועל תל אביב, זיו ובר טימור, במטרה לצרפם מיידית להפועל חיפה. במסגרת השיחות הוא אף הציע לשניים תחילה לשלש את שכרם אם יסכימו לשחק בליגה הלאומית.

לאורך השבועות האחרונים זכה זיו לעניין גם בקרב מספר קבוצות מליגת העל, וביניהן עירוני נס ציונה,לאחר שמיעט לשחק בשורות הפועל תל אביבמפתיחת העונה. זיו לא נרשם ליורוליג וגם בארץ הוא רושם מספרים מהנמוכים בקריירה שלו - 6.2 נקודות ב-13 דקות בלבד.

בחיפה מקווים שזיו, יליד העיר, ישתכנע לעשות את המעבר, בעיקר בזכות האפשרות הכלכלית הקורצת, ושיהיה בין אלה שיוביל את הקבוצה בחזרה לליגת העל. במקביל, שחקן נוסף שמנהל משא ומתן עם החיפאים הוא הסנטר הישראלי בן אלטיט, שמשחק העונה בקלוז׳ נאפוקה הרומנית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הפועל IBI ת"א
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...