"שון דולרסון": אוהדי בני הרצליה עקצו את השחקן הישראלי

אקס הקבוצה ערך בכורה במדי עירוני נס ציונה דווקא באולם היובל • האוהדים המקומיים הדפיסו שטרות עם תמונה של פניו - ורמזו כי בחר בכסף כשעזב ליריבה • דאוסון לא קלע, והפסיד 90:73

שון דאוסון מול בני הרצליה

תקרית מפתיעה נרשמה הערב (שבת) במשחק ליגת העל בכדורסל בין בני הרצליה לעירוני נס ציונה, כאשר אוהדי הרצליה קיבלו את חזרתו של שון דאוסון לאולם בבוז - אחרי שעזב ליריבה השבוע.

אוהדי הקבוצה הכינו שטרות עם פניו של הפורוורד וצירפו מתחת את הביטוי "דולרסון" - כשרמזו שהפורוורד הישראלי העדיף את הכסף כשבחר לצאת מחוזהו.

במשחק עצמו בני הרצליה ניצחה 73:90. אלייז'ה סטיוארט בלט עם 19 נקודות, צ'ינאנו אונואקו רשם דאבל דאבל של 15 נקודות ו-16 ריבאונדים. אצל נס ציונה בלט דזי רודריגז עם 17, שון דאוסון לא קלע בשש דקות על הפרקט.

שון דולרסון, צילום: ללא

דאוסון, בן 32, היה חתום בהרצליה על חוזה לשלושה חודשים עם אופציית יציאה הדדית, שאותה מימש והפך לשחקן חופשי. במועדון אישרו את העזיבה בהודעה רשמית והודו לשחקן על התקופה המשותפת: "אנחנו מודים לשון על התקופה המשותפת ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך".

שחקן העבר, גיל אמיתי, אהב את האירוע וכתב בחשבון ה-X שלו: "המחווה הזו קצת מייצרת עניין ואני ממש בעד. אפס עניין בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. אם המנהלת לא מסוגלת לייצר טראפיק אז לפחות שהשחקנים והאוהדים.. אשכרה פתחתי לראות את המשחק רק בגלל הציוץ הזה אחרת לא הייתי יודע שיש משחק".

נס ציונה איבדה את לוטן אמסלם, שעבר ניתוח אפנדיציט וייעדר בשבועות הקרובים. בעקבות כך, בקבוצה של מאיר טפירו עלה צורך בפורוורד ישראלי אחר ודאוסון עשוי למלא את החלל הזה. תחת הבעלים האמריקנים החדשים, הכתומים מנסים לטפס במעלה הטבלה, כשכעת הם מדורגים במקום ה-11 בלבד עם מאזן 8-4 שלילי.

דאוסון, שעבורו זו הייתה קדנציה שלישית בהרצליה, העמיד העונה בליגה ממוצעים של 9.4 נקודות, 3 ריבאונדים ו-4 אסיסטים ב-23 דקות למשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שון דאוסון, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר