בדרך למכבי תל אביב? טייריק ג'ונס העביר מסר לפרטיזן בלגרד

הסנטר האמריקני העלה סטורי המביע תסכול ממצבו בסרביה ומיד מחק אותו • מחליפו עשוי להיות אקס צסקא מוסקבה, ששוחרר מקבוצתו ברוסיה ומחפש את הדרך חזרה ליורוליג

טייריק ג'ונס. צילום: EPA

סוגיית עתידו של טייריק ג'ונס בפרטיזן בלגרד תיקבע בימים הקרובים, אבל נראה כי היא רחוקה מלהיות מוכרעת. המאבק בין אולימפיאקוס למכבי תל אביב נמשך, אבל כרגע נראה כי הקבוצה הסרבית אינה משחררת אותו כי לא נמצא לו מחליף ראוי. 

אבל היום (שבת), הדברים עשויים להשתנות. בסרביה מדווחים כי מי שעשוי להיכנס לנעליו של ג'ונס הוא טוניה ג'אקירי, ששוחרר היום מצסק"א מוסקבה לאחר שלוש שנים בהן היה מחוץ למפעל. הוא נחשב לאחד המועמדים הבולטים של הסרבים וניתן לרשום אותו עד המחזור ה-29, זאת בשל העובדה כי לא שיחק ביורוליג לפני כן.

טייריק ג'ונס (מימין), צילום: EPA

במקביל, ג'ונס העלה סטורי לאינסטגרם שמעיד על מצבו. הוא כתב: "בהתחלה זה היה 'אתה חייב לעזוב', עכשיו זה 'אתה חייב להישאר', דבר שעורר את התקשורת הסרבית ואת אוהדי פרטיזן. היחסים המתוחים בין הסנטר לקהל, שמאשים אותו כהיותו חלק מהחבורה שהובילה למרד נגד ז'ליקו אוברדוביץ'. 

המועמד הראשון אותו רצו להביא בפרטיזן היה כריס סילבה, שהיה מבוקש מאוד ברחבי היורוליג ובסופו של דבר בחר את ההצעה של האלופה פנרבחצ'ה, אליה הצטרף באופן רשמי. לאחר שאיבדה אותו, פרטיזן הודיעה שלא תשחרר את ג'ונס, אבל אולי הדברים ישתנו. לפי האתר היווני SPORT24, הבייאאוט שהקבוצה הסרבית דורשת עומד על 300 אלף דולר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שחקני מכבי תל אביב בקריית אתא // חשבון האינסטגרם של מכבי תל אביב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר