שעות סוערות בהפועל חולון לאחר התבוסה הביתית וההיסטורית 114:60 להפועל תל אביב אמש (שבת). המשחק שלא היה תחרותי כבר לאחר דקות ספורות הפך ככל שהתקדם לאחת התבוסות הגדולות בהיסטוריה של הסגולים. במהלך המחצית השנייה יצאו אוהדים רבים כמחאה ואילו הגוש המעודד של הקבוצה יצא ברבע הרביעי מן המגרש.
קשה היה לפספס את ההלם ותחושת ההשפלה על פניהם של ראשי המועדון שנכחו במגרש, אולם נכון לשעה זו לא התקבלו החלטות לגבי עתידו של מאמן הקבוצה דני פרנקו, שגם הורחק במחצית הראשונה. פרנקו נכח באולם וצפה במחצית השנייה מרחוק ולאחר המשחק גם לקח אחריות על התבוסה במהלך מסיבת העיתונאים.
בסיום המשחק חיכו קומץ אוהדים לשחקני הקבוצה מחוץ להיכל הטוטו ומחו כנגדם. האוהדים שחשו השפלה מתחו ביקורת כלפי השחקנים שיצאו לרכבים שלהם ונראו בהלם מן הסיטואציה.
פועלים להתחזק
בגזרת הרכש, במועדון פועלים בשוק כבר למעלה מחודש, אולם ללא תוצאות נכון לשעה זו. כפי שפורסם ב"היום", במועדון סימנו את אקס הפועל באר שבע/דימונה ג'סטין מקוי, שצפוי לעזוב את אנדורה הספרדית ומגעים מתנהלים בין הצדדים. הפורוורד מחזיק בהצעות נוספות אבל לא שולל חזרה לישראל.
האמריקני רשם עונת פריצה בבירת הנגב עם ממוצעים מרשימים של 19.4 נקודות, 5.3 ריבאונדים ו-2.5 אסיסטים. בקיץ עזב את ישראל וחתם באנדורה הספרדית, בשורותיה רשם עד כה ממוצעים של 5.6 נקודות ו-2.8 ריבאונדים.
בנושא אחר, בקבוצה פועלים להכשיר את הגארד אקסבייר מנפורד לקראת סדרת הפלייאין בליגת האלופות של פיב"א, נגד טראפני האיטלקית, כאשר נכון לשעה זו במועדון אופטימיים כי השחקן, מהמובילים בסגל העונה, יהיה כשיר לפתיחת הסדרה.

