דיווח: מכבי תל אביב שוקלת לצרף את שחקן ריאל מדריד

על פי התקשורת בספרד הצהובים שוקלים לפנות לברונו פרננדו, שלא בתוכניות של הבלאנקוס • גם דובאי ואנאדולו אפס שוקלות את מועמדותו של הסנטר

ברונו פרננדו. צילום: EPA

ברונו פרננדו הסנטר של ריאל מדריד לא בתוכניות המקצועיות של המועדון מספרד - וסומן על ידי מכבי תל אביב, דובאי ואנאדולו אפס, כך מדווח היום (חמישי) באתר "encestando".

מי שהגיע אחרי כמה שנים של דשדוש ב-NBA קיווה למצוא את עצמו בעמדה טובה בבלאנקוס, אבל יש חוסר שביעות רצון של שני הצדדים והוא מועמד לעזיבה. "בריאל לא מרוצים מהיכולת של הסנטר כבר כמה שבועות והתחושה הזו החריפה לאחרונה. הבלאנקוס מחפשים מחליף בשוק", נכתב בספרד.

מכבי לא כמו פעם (לקראת היורוליג)

פרננדו (2.06 מ', 27) החל את הקריירה שלו באטלנטה הוקס ובהמשך שיחק גם בבוסטון, יוסטון וטורונטו. לאחר שלא הצליח לייצב את מעמדו ב-NBA, בחר בעונת 2024/2025 להצטרף לריאל מדריד, שם קלע בממוצע 7.0 נקודות ולקח 5.1 ריבאונדים בליגה הספרדית, לצד 5.0 נקודות ו-3.0 ריבאונדים ביורוליג.

בעונה הנוכחית הוא משיג בממוצע 4.0 נקודות ו-3.7 ריבאונדים בליגה הספרדית, לצד 4.4 נקודות ו-3.4 ריבאונדים ביורוליג.

ברונו פרננדו וסרג'יו סקאריולו, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר