מכבי תל אביב השלימה רכש עצום הערב (חמישי) בדמותו של לוני ווקר. הצהובים צירפו שם ענק לקראת העונה החדשה והוא מיועד להוביל את הקו האחורי של עודד קטש בעונות הקרובות, אחרי ששיחק שבע עונות ב-NBA וגם טעם יורוליג במדי ז'לגיריס קובנה בעונה האחרונה.
ל"ישראל היום" נודע כי ווקר ירוויח 10 מיליון דולר בחוזה לשלוש שנים עם בונוסים ותוספות מיוחדות, אולם הוא מחזיק בסעיף שמאפשר לו לצאת מהחוזה עד ה-1 באוגוסט. עם זאת, אם ווקר לא ימצא קבוצה ב-NBA עד המועד המדובר הוא לא יחזיק בסעיף יציאה אחר באמצע העונה וימלא את חוזהו במכבי.
בנוסף, מלבד מכבי ת"א, גם ריאל מדריד והכוכב האדום בלגרד ניסו לצרף את הגארד האמריקני, אבל ההצעה הכספית של הצהובים וסעיף היציאה ל-NBA הכריעו. ווקר בן ה-26 (1.93 מטר) הוא הזר השלישי שיצטרף לקבוצה של קטש, אחרי אושיי בריסט ומרסיו סנטוס.
כפי שפורסם ב"ישראל היום", לפני החתימה של וסיליה מיציץ' בהפועל ת"א, הגארד האמריקני (26, 1.93 מ') קיבל הצעה מפתה מאוד להגיע להפועל, כאשר על פי גורמים האדומים היו מוכנים להציע לשחקן חוזה של שני מיליון דולרים לכל עונה. הבעלים עופר ינאי סיפר כי ווקר היה תוכנית מגירה למקרה שמיציץ' לא יחתום.

