Loading...

"אם היינו מחתימים את וסיליה מיציץ' בסכום כמו של הפועל תל אביב, היה פה כאוס"

דיאן קאמניאסביץ', המנהל המקצועי של קבוצת דובאי שתצטרף גם היא ליורוליג, עקץ את האדומים במסיבת עיתונאים וחשף את התקציב של קבוצתו לקראת עונת הבכורה שלהם במפעל הבכיר באירופה

[object Object]

פרט להפועל תל אביב, גם קבוצת דובאי מאיחוד האמירויות תערוך השנה הופעת בכורה ביורוליג. המהלך הזה שהוביל לצירוף הקבוצה מאיחוד האמירויות למפעל הבכיר באירופה גרר לא מעט ביקורות ותגובות, מה שעדיין מכעיס את אנשי המועדון, שלא פעם מוציאים את תסכולם בתקשורת על הזלזול לו הם זוכים.

אמש, דובאי ערכה מסיבת עיתונאים, שם עקץ המנהל המקצועי שלה את הפועל תל אביב ואת הסכומים אותם משקיע עופר ינאי. "אנשים המציאו עלינו שקרים וניסיתי לספק הסברים אבל זה לא צלח. אם היינו מחתימים את מיציץ' בסכום כמו של הפועל (18 מיליון יורו), היה פה כאוס. אבל כשקבוצות מוציאות סכומים כאלו, זה בסדר", אמר דיאן קאמניאסביץ'.

קאמניאסביץ' חשף את התקציב של דובאי ואמר: "התקציב יהיה 16 מיליון יורו - ה-11 בגודלו ביורוליג, לאחר שבעונה שעברה העמדנו תקציב בסך 4 מיליון יורו בלבד. כל שם גדול שמועמד לעזוב מועדון כלשהו באירופה, ישירות מקושר אלינו בגלל שכביכול יש לנו המון כסף, או 'תקציב בלתי מוגבל'".

עופר ינאי. ממשיך להכניס יד עמוק לכיס, צילום: אורן בן חקון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

זו לא הפעם הראשונה אגב שקאמניאסביץ' עוקץ את הפועל ת"א. בריאיון שהעניק בחודש מאי, אמר: "הבעלים של הפועל תל אביב אומר בגלוי שהוא רוצה להביא את השחקנים הכי טובים, ושואף לזכות ביורוליג. אם אני או הבעלים שלנו היה אומר דבר כזה, היו צולבים אותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...