חסיאל ריברו חתם היום (שישי) רשמית לשנתיים בכוכב האדום בלגרד, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום". הפורוורד/סנטר הקובני ירוויח 2.1 מילון דולר בשנתיים הקרובות.
לשם השוואה, החוזה של ריברו במכבי תל אביב נאמד על 600 אלף דולרים. יש לציין שהמעבר לקבוצתו החדשה לא עבר חלק. דיווח מפתיע שהתפרסם באתר הסרבי "טלספורט" בשבוע שעבר בישר כי הוא נכשל בבדיקות הרפואיות בשל מצב הקרסול שלו.
ככל הנראה השחקן ביצע בדיקות נוספות, ולבסוף הוחלט כי מצבו הרפואי לא מונע את החתמתו בקבוצה של יאניס ספרופולוס. בעונה החולפת רשם ריברו ממוצעים של 10.2 נקודות, 4.4 כדורים חוזרים ו-1.3 אסיסטים ב-22 דקות למשחק במסגרת היורוליג.
היורוליג פרסמה אמש (חמישי) את לוח המשחקים הרשמי לעונת 2025/26. ריברו והכוכב האדום יפגשו את מכבי תל אביב במחזור השמיני, בעוד הדרבי התל אביבי יתקיים כבר במחזור השלישי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

