וסיליה מיציץ'. צילום: FIBA

הישג ענק להפועל תל אביב: וסיליה מיציץ' חתם בקבוצה - ויהפוך לשחקן היקר בתולדות ישראל

ה-MVP של היורוליג לשעבר בחר באדומים, יצטרף לפרויקט של עופר ינאי בחוזה ל-3 שנים - ויהיה אחד המשתכרים הבכירים בתולדות המפעל האירופי

הישג ענק: וסיליה מיציץ' חתם היום (רביעי) בהפועל תל אביב - ויהפוך לשחקן היקר בתולדות ישראל. הוא חתם על חוזה ל-3 שנים בקבוצה של עופר ינאי ויצטרף לפרויקט השאפתני של דימיטריס איטודיס ביורוליג.

הרכז הסרבי שעזב את פיניקס מה-NBA בחר להצטרף לאדומים, ויהפוך לא רק למשתכר הבכיר בתולדות ישראל, אלא גם יקבל את אחד החוזים הגבוהים בתולדות היורוליג. כידוע, הפועל ת"א מחזרת אחרי מיציץ' כבר חודשים ארוכים, עוד במהלך העונה שעברה, אבל כעת העסקה סוף סוף יוצאת לפועל.

מיציץ׳ יגיע להפועל אחרי שנתיים ב-NBA במדי אוקלהומה סיטי ת׳אנדר, שארלוט הורנטס ופיניקס סאנס. במהלך השנתיים שלו בליגה הטובה בעולם סיפק מספרים של 6.8 נקודות, 3.9 אסיסטים ו-1.8 ריבאונדים ב-19.5 דקות על הפרקט.

וסיליה מיציץ', צילום: FIBA

"התרשמתי מהפרויקט של עופר ינאי"

מיציץ' מסר: "אני נרגש מאוד להצטרף להפועל תל אביב ולהיות חלק מהעונה ההיסטורית הקרבה - עונת הבכורה של המועדון ביורוליג. התרשמתי מאוד מהפרויקט שהפועל בונה - השאיפות והחזון הברור לעתיד. שמחתי לשוחח עם המאמן דימיטריס איטודיס, אני נרגש לעבוד איתו.

"אני מקווה לעזור לקבוצה להצליח ולעמוד בציפיות הגבוהות. אני לא יכול לחכות להתחיל, להגיע לתל אביב, ולתת את כל כולי למען הקבוצה והאוהדים המדהימים. יאללה הפועל!".

דני אבדיה ו-וסיליה מיציץ'. אחוות אירופיים, צילום: USA TODAY Sports

הרמז של עופר ינאי

אתמול (שלישי) הבעלים עופר ינאי פיזר רמזים וגם סיפק הצהרה בנושא. תחילה הוא צייץ בחשבון ה-X שלו אימוג'ים בצורת ואזה (המזכירה את הכינוי "ואסה" של מיציץ'), חבילת שטרות ושעון חול.

לאחר מכן הוסיף ינאי: "חברים, אני אוכל ארוחת ערב עם הבת שלי, עדיין לא שלחתי את ההצעה שלנו ואדבר עם ואסה מאוחר יותר. אני מקווה שנוכל להגשים את זה, זה ישמח הרבה אנשים". למעשה הבעלים אישר כי בכוונתו לפעול כדי להביא את הסרבי למועדון.

עופר ינאי ו-וסיליה מיציץ', צילום: אורן בן חקון ו-Getty Images

השכר שהיה אמור להרוויח ב-NBA

את העונה החולפת סיים הסרבי בפיניקס סאנס, אך לאור ההצלחה המועטה שלו בשנתיים ב-NBA ובצל הביקוש הרב ביורוליג, זה היה די ברור שהוא ישוב הקיץ לאירופה. כידוע, הפועל תל אביב שתשחק העונה לראשונה במפעל הבכיר, היא בין המחזרות העיקריות אחר השחקן בן ה-31.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שכרו של מיציץ' בעונה הקרובה ב-NBA היה אמור לעמוד על 8.1 מיליון דולר, אך כחלק מהסכם הבייאאוט הוא ויתר על 6.1 מיליון דולר. את 2 המיליון הנותרים שמילווקי תהיה חייבת לו, היא תפרוס על פני שלוש העונות הבאות. המשמעות היא שעד 2028 ייספרו נגדה כ-666 אלף דולר בשנה בתקרת השכר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...