שחקן אלופת היורוליג בעונה החולפת מועמד למכבי תל אביב

ל"ישראל היום" נודע כי הגארד האמריקני סקיילר מייז, שהיה מועמד לצהובים גם בקיץ שעבר, שוב נמצא על הפרק • השחקן בן ה-27 כיכב בליגת הפיתוח וניסה את מזלו במדי פנרבחצ'ה, אך התקשה להתאקלם ושוחרר אחרי מספר חודשים • במקביל, נמשכים המאמצים לשכנע את רוקאס יוקובאיטיס לחזור לישראל בהתאם לחוזהו

סקיילר מייז. צילום: רויטרס

מכבי תל אביב מחפשת חיזוק לקו האחורי ול"ישראל היום" נודע כי סקיילר מייז מועמד להצטרף. הגארד האמריקני (27, 1.92) שיחק בעונה החולפת במדי פנרבחצ'ה, אלופת היורוליג, אולם התקשה להתאקלם ושוחרר אחרי מספר חודשים.

השחקן הופיע ברשימות של עודד קטש וצוותו גם בקיץ שעבר ובמהלך העונה התקיימו מגעים בין הצדדים, אך אלה לא הבשילו לחתימה. מייז נע בשנים האחרונות על הקו שבין ליגת הפיתוח של ה-NBA ובקיץ שעבר יצא לראשונה לאירופה ושיחק בטורקיה.

בשורות פנרבחצ'ה רשם מייז ממוצעים של 7.4 נקודות, 3.1 ריבאונדים ו-2.9 אסיסטים בממוצע למשחק בליגה הטורקית ב-18 דקות בממוצע. בחודש פברואר שב לליגת הפיתוח והצטרף לקבוצת הבת של מינסוטה, בשורותיה רשם 12.5 נקודות, 3.4 כדורים חוזרים ו-4.4 אסיסטים בממוצע למשחק.

עודד קטש, צילום: אלן שיבר

מייז הגיע לאיסטנבול באוקטובר ועזב אותה בסוף ינואר. אחרי עזיבתו שרונאס יסיקביצ'יוס צירף את אריק מקולום הוותיק והוא היה האקס פקטור שסחף את הקבוצה עד לזכייה ביורוליג בפעם השנייה בתולדותיה. אם יגיע למכבי זו תהיה התחנה השנייה שלו ביורוליג ובאירופה בכלל.

במקביל, ממשיכים בקבוצה לשמור על קשר עם נציגיו של רוקאס יוקואיטיס ומנסים לשכנעו לשוב לישראל בהתאם לחוזהו בעונה הבאה. על פי גורמים, על השחקן מופעלים לחצים מצד בני משפחתו שלא לשוב לישראל ולקבל את הצעתה של באיירן מינכן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רוקאס יוקובאיטיס, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר