הסכום הגבוה שמכבי תל אביב תידרש לשלם עבור ג'ייסון בורנל
ברשיה האיטלקית, במדיה הפורוורד חתום גם לעונה הבאה, דורשת מהצהובים 600 אלף דולרים בתמורה לשחרורו מהחוזה • האמריקני מעוניין להגיע חרף המצב הביטחוני, אולם הפערים במגעים בין הקבוצות משמעותיים
Your browser doesn’t support HTML5 audio
ברשיה האיטלקית מערימה קשיים ודורשת כ-600 אלף דולרים דמי שחרור על מנת להעבירלמכבי תל אביבאת הפורוורד האמריקני ג׳ייסון בורנל, כך נודע ל״ישראל היום״.
השחקן מחזיק בחוזה לעונה נוספת באיטליה, אבלהביע רצון להגיע לישראל על אף המצב הביטחוני.כעת שתי הקבוצות מנהלות שיחות על גובה הפיצוי אותו ישלמו הצהובים, אולם נכון לשעה זו הפערים הכספיים משמעותיים ובהנהלת הקבוצה האיטלקית אין רצון לאבד את הכוכב שלה.
הפורוורד (27, 2.01 מ'), בוגר מכללת ג'קסונוויל, שיחק במהלך הקריירה המקצוענית שלו בקאנטו, דינמו ססארי, ברינדיזי ובשנתיים האחרונות בברשיה. אם יגיע למכבי תל אביב, תהיה זו התחנה הראשונה שלו מחוץ לאיטליה והוא כמובן יעשה את קפיצת המדרגה ליורוליג אחרי ששיחק במפעלים אירופיים משניים יותר.
בעונה החולפת העמיד בורנל ממוצעים של 12.5 נקודות, 4.5 ריבאונדים, 2.2 אסיסטים ו-1.1 חטיפות. הוא יצר לעצמו שם של שחקן חכם שתורם בשני צידי המגרש וקלע ב-54% לשתיים ו-40% לשלוש. המספרים שלו מעבר לקשת היו הטובים ביותר בקריירה והפכו אותו למשמעותי מאוד בעונה הנפלאה של ברשיה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
