הפועל ירושלים הייתה רחוקה ניצחון אחד מזכייה באליפות, אך המלחמה מול איראן הובילה לביטול המשחק המכריע מול מכבי תל אביב, ולהכרזה על סיום העונה ללא אלופה. אחד מהשחקנים הזרים שהביאו את האדומים למרחק של 40 דקות מהתואר הוא ג'רמי מורגן, שכבר לא יחזור בעונה הבאה.
פריז באסקט מהיורוליג הודיעה על החתמתו של מורגן, שבגיל 30 ישחק לראשונה במפעל הבכיר בכדורסל האירופי. בבירה קיוו להשאיר את הפורוורד לעונה נוספת, אך מכיוון שהוא סיים חוזה, הקלפים היו בידיים שלו והוא החליט לעבור מבירת ישראל לבירת צרפת.
לפני העונה בישראל, מורגן שיחק בבורג הצרפתית ולפני כן בבון הגרמנית, איתה זכה בליגת האלופות של פיב"א ב-2023 עם ניצחון על הירושלמים בגמר. לא מעט משחקני בון ההיא עברו לפריז ושיחקו במדיה בשנתיים האחרונות, אך בעקבות ההצלחה הגדולה מרביתם מתפזרים הקיץ בין שאר קבוצות היורוליג.
מורגן עשוי להיכנס לנעליו של קולין מלקולם בעמדה מספר 3. לפי הדיווחים באירופה הפורוורד אמור לחתום בהפועל תל אביב, דווקא אחרי שמכבי תל אביב חשקה בשירותיו גם בקיץ שעבר וגם בקיץ הנוכחי. מי שעזב היום באופן רשמי את פריז הוא מיקאל יאנטונן, הפורוורד הפיני שחתם באלופת היורוליג פנרבחצ'ה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוWELCOME JEREMY MORGAN !
— Paris Basketball (@ParisBasketball) July 3, 2025
Le Paris Basketball est fier d’accueillir l’ailier qui va découvrir l’EuroLeague ! LET’S GO 💪 pic.twitter.com/CG9EnwZomo

