הפועל ירושלים תעלה הערב (חמישי) ב-20:50 למשחק השני בסדרת גמר הפלייאוף מול מכבי תל אביב והיא תנסה להימנע מסוויפ ולכפות משחק מכריע בהיכל מנורה מבטחים. בינתיים, האדומים עובדים בשבועות האחרונים במרץ על ההכנות לעונה הבאה ול"ישראל היום" נודע כי הם סימנו את ג'אלין סמית'.
הגארד האמריקני-קרואטי בן ה-30 (1.93 מטר), ששיחק בפרטיזן בלגרד, וירטוס בולוניה ואלבה ברלין, מועמד להגיע לבירה. בעונה החולפת הוא שיחק בבחצ'שהיר הטורקית ורשם ממוצעים של 12.4 נקודות, 5.5 אסיסטים ו-2.7 ריבאונדים ביורוקאפ. במסגרת הליגה הטורקית ניפק הרכז, שיכול לשחק בשתי עמדות הגארד, 10.5 נקודות, 5.2 אסיסטים ו-2.9 ריבאונדים.
הוא היה אחד ממצטייני העונה במפעל המשני בחשיבותו באירופה ונבחר לחמישיית העונה של היורוקאפ. שמו של סמית' מוכר לאוהדי כדורסל בישראל משנותיו ביורוליג ובעברו אף ניהל מגעים מתקדמים עם מכבי תל אביב אך אלה לא הבשילו לכדי חתימה וכעת הוא עשוי להגיע לליגת ווינר סל דווקא להפועל ירושלים.
הקבוצה של יונתן אלון אמורה לשחק ביורוקאפ גם בעונה הבאה ולנסות להשיג את הכרטיס ליורוליג, כפי שעשתה הפועל תל אביב. בינתיים, כאמור, היא תקווה להשאיר את סיכויי האליפות בחיים כשתארח את הצהובים בהיכל פיס ארנה למשחק שרק ניצחון בו בא בחשבון מבחינתה.

