פרסום ראשון
בדרך לקאמבק: הפועל תל אביב מעוניינת להחזיר את האקס שלה
ל"ישראל היום" נודע כי האדומים בוחנים את מועמדותו של טיילר אניס ששיחק בקבוצה במהלך עונת 2023/24 • באיטליה דווח שהוא כבר חתם לשנתיים ודחה הצעה להארכת חוזה בארץ המגף • המועדון רצה לצרפו עוד אחרי הזכייה ביורוקאפ, אבל הניסיון לא צלח
,עודכן
0השמעה
הפועל תל אביבבדרך לקאמבק מפתיע? ל"ישראל היום" נודע כיטיילר אניס, ששיחק במהלך העונה שעברה בקבוצה, מועמד לחזור. הרכז הקנדי בן ה-30 (1.88 מ') כיכב בעונה החולפת בוונציה ושמו עלה כאופציה לחיזוק הקו האחורי של דימיטריס איטודיס.
מאוחר יותר הבוקר (חמישי) דווח ב"ספורטאנדו" האיטלקי כי אניס כבר חתם בהפועל ת"א על חוזה לשנתיים וצוין שהוא דחה הצעה מוונציה להאריך את חוזהו בארץ המגף. למרות הצעה מפתה, הרכז היה מעוניין להגיע לאדומים שכידוע ישחקו בעונה הבאה ביורוליג.
האדומים פועלים בתקופה האחרונה במרץ בשוק השחקנים בחיפוש אחר חיזוק לעמדת הרכז ובוחנים כאמור את מועמדותו של אניס, אשר זכור היטב לאוהדים מתקופתו במועדון בסיום עונת 2023/24, אז הצטרף לקבוצה רגע לפני הפלייאוף ועזר לה להעפיל לגמר, שם נעצרה רק במשחק השלישי והמכריע מול מכבי תל אביב.
הרכז הקנדי, שהצטרף רגעים ספורים לפני הפלייאוף כתחליף לוויל קאמינגס שעזב וג'ייקובן בראון שנפצע וגמר את העונה, נכנס במהרה לעניינים ועל אף ששיחק 12 משחקים בלבד במדים האדומים, סיים את העונה כאחד השחקנים הטובים של הקבוצה בפלייאוף.
בסיום העונה, ולמרות רצונה של הפועל ת"א להאריך חוזהו, נדד אניס לוונציה האיטלקית. לאחר הזכייה ביורוקאפ ניסו במועדון לצרף את אניס פעם נוספת, אך בשל העובדה כי קבוצתו העפילה לפלייאוף בליגה האיטלקית המהלך לא הבשיל.
אניס רשם העונה ממוצעים של 13.5 נקודות, 4.6 אסיסטים ו-3.5 ריבאונדים בממוצע למשחק בשורות ונציה במסגרת היורוקאפ, ואילו בליגה האיטלקית שיפר את ממוצעיו ל-15.4 נקודות, 5.5 אסיסטים ו-3.3 ריבאונדים בממוצע למשחק.

