"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דיווח: "ג'יילן הורד קיבל הצעה מקבוצת יורוליג בכירה"
העיתונאים אנדראה קלצוני ומתאו אנדראני דיווחו על התעניינות רצינית של ריאל מדריד בפורוורד מכבי תל אביב • הם הוסיפו כי הצהובים הגישו לו הצעה גם כן עם שכר משודרג • ישתכנע להמשיך לעונה נוספת בישראל?
ג'יילן הורד. צילום: AP

דיווח: "ג'יילן הורד קיבל הצעה מקבוצת יורוליג בכירה"

העיתונאים אנדראה קלצוני ומתאו אנדראני דיווחו על התעניינות רצינית של ריאל מדריד בפורוורד מכבי תל אביב • הם הוסיפו כי הצהובים הגישו לו הצעה גם כן עם שכר משודרג • ישתכנע להמשיך לעונה נוספת בישראל?

,עודכן
0השמעה
[object Object]

טי ג'יי ליף סיכם במכבי תל אביבוצפוי לעבות את הקו הקדמי שלה בעונה הבאה, אך בינתיים השחקן הבכיר ביותר בקו הקדמי הצהוב - ג'יילן הורד - מבוקש בקבוצות יורוליג אחרות. העיתונאים מתאו אנדראני ואנדראה קלצוני דיווחו כי ריאל מדריד מאוד מעוניינת בצרפתי, כשלפי האחרון אף הוגשה הצעה רשמית.

הורד חתם בקיץ שעבר על חוזה לשנתיים ושכרו מוערך בכ-400 אלף דולר. בעונת הבכורה ביורוליג הוכיח הורד שהוא שווה הרבה יותר מזה, ובהתאם לכך בחודשים האחרונים דווח מספר פעמים על קבוצות מצמרת היורוליג שחושקות בו. לפי השנייםמכבי תל אביבמנסה להשאירו, כאשר קלצוני טוען שהצהובים הגישו הצעה עם שכר משודרג עם מנת לשכנעו להישאר בישראל.

הורד בן ה-26 יסגור בקרוב עונה שלישית בישראל, אחרי שבשנתיים הקרובות שיחק ביריבה העירונית בהפועל תל אביב. הוא היווה נקודת אור בעונת היורוליג הרעה של הצהובים עם ממוצעים של 14.7 נקודות, 5 ריבאונדים, 1.4 אסיסטים ו-1.3 חטיפות.

🚨👀JAYLEN HOARD

Real Madrid is very interested in him and made an official offer.

Maccabi Tel Aviv has offered a new contract, with a higher salary, to try to convince Hoard to stay in Israel.

Updates soon…@matty_vanpersie🤝#EuroLeague#Madrid#Maccabipic.twitter.com/xIoq79tCmJ

— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni)May 28, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו