מכבי תל אביב תחילה לפעול לקראת העונה הבאה. ל"ישראל היום" נודע כי נציגים מהנהלת המועדון ייפגשו עם אנשיו של חסיאל ריברו בימים הקרובים, זאת בצל הביקוש של הסנטר והניסיון לשמרו.
הסנטר הקובני לא מחזיק בחוזה לעונה הבאה ומספר קבוצות יורוליג לוטשות לעברו עיניים בתקופה האחרונה. הצהובים מעוניינים להאריך את חוזהו ומקיימים מגעים עם נציגיו, אך נכון לשעה זו לא הוגשה הצעה לשחקן. הצדדים צפויים להיפגש בפיינל פור היורוליג בניסיון להאיץ את המגעים.
חוזהו של ריברו מוערך בכ-600 אלף דולר לעונה. במועדון מבינים כי על מנת להשאירו במועדון גם בעונה הבאה, הם יצטרכו לשדרג את תנאיו.
הצוות המקצועי בראשות עודד קטש והיו"ר שמעון מזרחי דוחפים להיאבק על השארתו של ריברו,שהפך לבורג מרכזי בסגל בשנתיים האחרונות. עם זאת, לאור העובדה שטרם הונחה הצעה על השולחן, הוא עשוי לעזוב בסיום העונה.

