הפועל ירושלים ממשיכה לשמור על השלד שלה לקראת השנים הבאות ואחרי שהתחזקה בגזרת הגארדים, היא עושה זאת גם בגזרת הפורוורדים. האדומים מהבירה הודיעו על הארכת חוזהו של יובל זוסמן, שיהיה חלק מהקבוצה עד עונת 2027/28. על פי ההערכות, שכרו של זוסמן יעמוד על 750 אלף דולר לעונה.
כבר לפני חודש, לאחר ההארכות של ג'ארד הארפר וקאדין קרינגטון, במועדון סימנו את זוסמן בראש סדר העדיפויות וכעת השלימו את המשימה. הקפטן יעצור רצף של שלושה קפטנים לשעבר שעזבו את המועדון בעונה לאחר שמונו, כאשר איתי שגב, ספידי סמית' וליוואי רנדולף קדמו לו.
זוסמן הוא אחד השחקנים הבכירים בכדורסל הישראלי וחבר קבע בנבחרות ישראל השונות. הוא החל את הקריירה במכבי תל אביב, משם עזב לאלבה ברלין, שם שיחק שנתיים. לפני שנתיים הוא חזר להפועל י-ם ושימש חלק משמעותי בזכייה בגביע המדינה בעונה שעברה.
זוסמן אמר לאחר החתימה: "הגעתי להפועל לפני שנתיים ומצאתי כאן בית, קהילת אוהדים מאוחדת וחזקה, מועדון שמכוון לרמות הגבוהות ביותר ואת הסיטואציה המקצועית הטובה ביותר שהיתה לי בקריירה. שמעתי היטב את כל האוהדים שתמכו בי ורצו כל כך לראות אותי נשאר ואין מאושר ממני לשמח אותם. כשאתה מקבל את כל האהבה הזאת - אתה לא יכול לעזוב".
הבעלים, מתן אדלסון, הוסיף: "יובל מגלם את המהות של הפועל ירושלים - לוחם בלתי מתפשר, רעב להישגים, אדם צנוע וערכי שהתחבר לקהילה האדומה בעוצמה יוצאת דופן. אנו גאים על כך שהקפטן שלנו, המהווה נדבך מרכזי בליבת השחקנים שעתידם במועדון כבר מובטח, ממשיך איתנו שנים קדימה. זה יום שמח ומלא בגאווה לכל מי שרוצה לראות את הפועל ירושלים במלוא עוצמתה בשנים הבאות".


