הפועל תל אביב ניצחה 95:103 את גלבוע/גליל ועלתה ל-0:1 בסדרה
בתום משחק ארוך ועצבני במיוחד, החבורה של דימיטריס איטודיס נמנעה מהפתעה בזכות הופעה התקפית נהדרת של תומר גינת, שקלע 26 נקודות והוריד 10 ריבאונדים • ניב משגב הצטיין מנגד • המשחק הבא: בשלישי
Your browser doesn’t support HTML5 audio
במשחק שנמשך למעלה משעתיים, הפועל תל אביב פתחה את דרכה הערב (שבת) בליגת ווינר סל עם ניצחון 95:103 עצבני ודחוק על הפועל גלבוע/גליל ועלתה ל-0:1 בסדרת רבע הגמר.
זה התחיל טוב מאוד דווקא בצד של הקבוצה הצפונית, שקלעה כמעט כל זריקה בתוך קשת השלוש ורצה ליתרון מבטיח ברבע הראשון, אבל החבורה של דימיטריס איטודיס הרימה את היכולת ההתקפית שלה, בזה היא ככל הנראה הכי טובה בליגה.
יחד עם בלייקני, שהצטיין כהרגלו עם 25 נקודות, האיש של הפועל ת"א היה תומר גינת, שקלע 26 נקודות ולקח 10 כדורים חוזרים, כולל שיא קריירה של 5 שלשות. המשחק התאפיין בהמון עבירות שנשרקו (52 משותפות) והמון זריקות עונשין שנזרקו (55 משותפות), שהובילו גם לסקור הגבוה. בצד השני, ניב משגב הוביל שישה שחקנים בדאבל פיגרס עם 19 נקודות.
כעת, הסדרה תעבור לגן נר ושם השחקנים של שרון אברהמי ינסו לרשום הפתעה ולהשוות את הסדרה ל-1:1. הסבב הראשון של משחקי רבע הגמר יינעל מחר, כאשר בני הרצליה תארח את הפועל חולון ומכבי תל אביב תארח את עירוני נס ציונה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
