"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי שסיכם בהפועל תל אביב: ההודעה החריגה של הפועל עפולה על ג'ייקובן בראון

לאחר שהקבוצות סיכמו על העברתו של הגארד האמריקני, הקבוצה הודיעה: "החלטנו לא לשחרר את השחקן, שישאר בקבוצה בתור זר חמישי" • עופר ינאי: "אני לא סחיט"

,עודכן
0השמעה

המסע של הפועל תל אביב בפלייאוף היורוקאפ

לאחר שהפועל תל אביב והפועל עפולה הגיעו לסיכום על העברתו של הגארד האמריקני ג'ייקובן בראון, הקבוצה מהצפון הודיעה הבוקר (חמישי): "החלטנו לא לשחרר את בראון, שישאר בקבוצה בתור זר חמישי".

לאחר חודשים ארוכים במהלכם ניסה לצאת מהפועל עפולה, 24 שעות לקראת סגירת חלון ההעברות,בראוןבדרך חזרה להפועל תל אביב שהגיעה לסיכום עם הפועל עפולה לפיו תשלם עבורו 30,000 דולרים.

לאורך התקופה האחרונה הפעיל בראון דרך נציגיו לחצים כבדים במטרה להשתחרר מחוזהו וכעת רגע לפני המועד האחרון להעברות פעלההפועל תל אביבלצרפו. אם אכן יעזוב, הפועל עפולה תאבד את שחקנה הטוב ביותר ותנסה לשרוד בליגה שנותרו שישה משחקים בלבד לסיום הבית התחתון. עפולה צפויה לצרף במקומו גארד זר.

ג'ייקובן בראון,צילום: מאור אלקסלסי

עופר ינאי: "אני לא סחיט"

בהודעה שעופר ינאי הפיץ בקבוצת אוהדים של הפועל תל אביב הוא כתב:

ינאי הסביר לאוהדי הקבוצה: "חשבנו שאנחנו עושים מחווה יפה והעמדנו לרשות עפולה לא מעט משאבים כדי שיוכלו להביא שחקן איכותי במקומו. עפולה ניסו מדי פעם לקבל סכומי כסף לא סבירים והודענו להם שבמקרה כזה לא נתקדם.

"לא לחצנו לרגע לא אותם ולא את השחקן. העובדה שהם ברגע האחרון מודיעים את ההודעה הזו ואנחנו לומדים עליה מהתקשורת היא חוסר הבנה של מה הנורמות העסקיות שמקובלות עליי או חוסר הבנה מוחלט לגבי כמה אני סחיט".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עופר ינאי,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר