"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני שכנעתי אותו": כך ווניין גבריאל התגלגל ממכבי תל אביב לפנאתינייקוס

ה-MVP של היורוליג, קנדריק נאן, סיפר כיצד שכנע את הסנטר להגיע לאירופה: "התחברנו בלייקרס, אמרתי לו שהוא חייב לנסות" • אחרי שהסנטרים של הירוקים נפצעו, הכוכב רצה להתאחד עם חברו: "מאוד תמכתי בהבאה שלו"

,עודכן
0השמעה
ווניין גבריאל. צילום: EPA

עונת הבכורה של ווניין גבריאל באירופה הייתה רבת תהפוכות. הסנטר חתם בקיץ שעברבמכבי תל אביב, שחיכתה לו אחרי הופעתו ההיסטורית עם נבחרת דרום סודאן באולימפיאדת פריז, אך גבריאל נפצע בתקופת ההכנה. הוא התקשה להיכנס לעניינים גם כשחזר מהפציעה, ואז לפתע הגיעה ההצעה מפנאתינייקוס - הזדמנות אותה הוא ניצל כדי לעבור מתחתית היורוליג לצמרת.

כעת מסתבר שמי שעומד במידה מסוימת מאחורי מסעותיו של גבריאל ברחבי אירופה הוא לא אחר מאשר קנדריק נאן - ה-MVP הטרי שלהיורוליג.הגארד התראיין לפודקאסט של אתר היורוליג, בו הוא סיפר מדוע החליט לעבור לאירופה בעונה שעברה וחשף מה היה חלקו בהגעתו של גבריאל ליבשת הישנה.

"האם נתתי השראה לאמריקנים לנסות את היורוליג? כן, אבל זה לא רק אני. כשהייתי ב-NBA צפיתי במה ששיין לארקין עושה באירופה. אמרתי לעצמי שיש שם הזדמנות ויש לי פרספקטיבה. זה התחיל ממנו ואני ממשיך את המסורת".

"יש כמה שחקנים שהגיעו השנה ליורוליג אחרי ששכנעתי אותם לנסות, אחד מהם זה גבריאל", אמר נאן, "דיברנו בשנה שעברה ואמרתי לו שהוא חייב לנסות. היה לנו חיבור טוב בלייקרס. הוא הלך בהתחלה למכבי וכשחלק מהגבוהים שלנו נפצעים, אני מאוד תמכתי בהבאה שלו".

בסדרת הפלייאוףפנאתינייקוסתפגוש את אנאדולו אפס, אך נאן עדיין לא שכח את הסדרה מול מכבי תל אביב אשתקד: "לפני האימון, הזכרתי לחברים לקבוצה שבשנה שעברה היה לנו את יתרון הביתיות נגד מכבי תל אביב ואיבדנו אותו במשחק הראשון. אני לא רוצה שנחזור על הטעות הזו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קנדריק נאן,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר