דיווח באיטליה: קלאודיו קולדובלה, המנהל המקצועי המסתמן של מכבי תל אביב, שוקל למנות למאמן הקבוצה את דימיטריס פריפטיס היווני.
על פי הדיווח באיטליה של פרנצ'סקו פיופי: "הישארותו של פריפטיס שמחזיק בחוזה ברג'יו אמיליה מוטלת בספק, כאשר קולדובלה שוקל לצרפו למכבי ת"א". המאמן היווני בן ה-56 החליף בעבר את קטש גם בפנאתינייקוס היוונית. כידוע, למאמן מכבי ת"א יש חוזה במועדון גם לעונה הבאה, אבל טרם ברור אם ישאר בתפקיד לאור חוסר היציבות שיש במועדון.
ב-2014 הגיע פריפטיס לפנאתינייקוס כעוזר המאמן, חזר לקדנציה שניה בנבחרת יוון כעוזר וכעבור זמן קצר התייצב על הקווים כמאמן אריס סלוניקי. עם סגל מחודש, שכלל גם את ג'ייק כהן, פריפטיס הוביל את הצהובים לעונה במאזן 6:10 ביורוקאפ ומקום רביעי בליגה, הישגים שהקנו לו את תואר מאמן השנה ביוון.
המאמן היווני נחשב לאיש אמונו של קולדובלה, שמינה אותו למאמן קאזאן בקיץ 2017, אז בליגת ה-VTB המאתגרת הוא מיד הצעיד את קבוצתו החדשה לעונה של 2:22 ולצד יכולת נאה ביורוקאפ רק הלך וביצר את מעמדו. קולדובלה גם היה זה שהחתים אותו ברג'יו אמיליה, אותה הוא מאמן כעת ומאז 2023.
"קולדובלה למעשה החליט לקבל את הצעתה של מכבי ת"א", נכתב באיטליה, "הקבוצה חיזרה אחריו באינטנסיביות במשך חודשים. השמועות הראשונות החלו להסתובב באמצע פברואר, מיד לאחר שמינית גמר גביע איטליה, אבל המנג'ר הכחיש אותן תחילה, כנראה כדי לנסות לא להשפיע בשום צורה על ענייני הקבוצה וכדי להשאיר דלתות נוספות פתוחות".