ההקדשה המרגשת של עודד קטש לקצין שנפל: "צריך לדאוג שהאובדן הזה לא יהיה לחינם"

לאחר שהוא וחניכיו השיגו ניצחון שני רצוף לראשונה העונה ביורוליג, מאמן מכבי תל אביב ריגש כשהקדיש את המשחק מול וילרבאן לרס"ן חן בוכריס ז"ל, קצין מגלן שנפל ב-7 באוקטובר והוסיף: יש "עדיין אנשים חיים במנהרות בעזה, צריך לדאוג שכולם עד שאחרון החטופים יחזרו"

עודד קטש. צילום: אי.פי.אי

לראשונה העונה במסגרת היורוליג מכבי תל אביב השיגה אמש (שישי) ניצחון שני ברציפות כשגברה 95:102 על וילרבאן בצרפת. אחרי חודשים רבים במקום ה-17 בטבלת היורוליג, הצהובים עלו מקום אחד למעלה והתאוששו לאחר ההפסד בדרבי התל אביבי בתחילת השבוע.

מכבי אמנם נאלצה שוב להסתדר ללא ג'יילן הורד ורוקאס יוקובאיטיס, אבל ראתה את כוכב היריבה תאו מלדון עוזב את הפרקט בשלב מוקדם אחרי היתקלות עם וויל ריימן ופונה לבית החולים והצליחה לנצח את הצרפתים שגם הם איבדו סיכוי לשחק בפלייאוף העונה.

מי שריגש מאוד לאחר הניצחון הוא מאמן הצהובים עודד קטש שהקדיש את המשחק לרס"ן חן בוכריס ז"ל, קצין מגלן שנפל ב-7 באוקטובר. "קיבלתי הודעה מרגשת לפני המשחק. הוא היה אוהד של הקבוצה והיה לו מנוי קבוע. הוא היה אמור לחגוג יום הולדת", אמר קטש. "קיבלתי כוחות, והמשחק מוקדש לו, למשפחה האהובה שלו, ולכל משפחת מכבי תל אביב ומדינת ישראל. צריך לדאוג שהאובדן הזה לא יהיה לחינם, יש עדיין אנשים חיים במנהרות בעזה. צריך לדאוג שכולם עד שאחרון החטופים יחזרו".

חן בוכריס ז"ל, צילום: באדיבות המשפחה

מריאל שאיוק סיכם את המשחק מהצד שלו ואמר: "שמרנו על קור רוח לאורך כל המשחק. שיחקנו כקבוצה, הגענו לזריקות והיינו ביחד התקפית והגנתית. זה ניצחון קבוצתי טוב. אני עובד על המשחק שלי, רוצה לתת קרדיט לחברים שלי לקבוצה ולצוות המקצועי שמאמין בי. זה לא פשוט להגיע באמצע העונה לקבוצה, אבל אני כאן כדי להמשיך לעבוד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר