"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יותר ממיליון דולר: פרטי החוזה של הכוכב המיועד במכבי תל אביב

רגע לפני שהוא צפוי להפוך משתכר הבכיר של הצהובים, בצרפת חשפו את פרטי השכר של ג'ורדן לויד • הוויתור של מונאקו עלה לו בכחצי מיליון דולר • כל הסכומים בפנים

,עודכן
0השמעה

הטיזר של פנרבחצ'ה להחתמת ווייד בולדווין

אמנם לא מדובר בשחקן ברמתו של ווייד בולדווין, אך מכבי תל אביב, חרף המלחמה, עומדת להצליח לשים את ידה על גארד בכיר ביורוליג. מדובר בג'ורדן לויד, שאחרי חמש שנים במפעל הבכיר ביבשת צפוי להפוך לגארד המוביל בקבוצה של עודד קטש.

אחרי תקופות בוולנסיה, הכוכב האדום בלגרד וזניט, לויד שיחק בשנתיים האחרונות במונאקו. הוא זכור היטב לאוהדים הצהובים מהסדרה מול מכבי תל אביב בעונה שעברה, שבסיומה הקבוצה מהנסיכות עלתה לפיינל פור לראשונה בתולדותיה. אל המפגש הבא מול מונאקו הוא צפוי להגיע מהצד השני.

ג'ורדן לויד,צילום: גטי אימג'ס

לפי דיווח של העיתונאי הצרפתי גבריאל פאנטל-ז'ובה, לויד שיחגוג 31 בעוד כשבועיים יחתום על חוזה לשנתיים. בעונתו הראשונה ירוויח 1.1 מיליון דולר ובשנה השנייה ישתדרג ל-1.2 מיליון דולר. מדובר בסכום גבוה יותר מכל שחקן שחתום בקבוצה לעונה הבאה, שכן עד כה אף אחד מהחתומים לא ישתכר בסכום של שבע ספרות.

עם זאת, מדובר בסכום הנמוך ממה שלויד היה יכול להרוויח אם היה ממשיך במונאקו. לפי הדיווח אלופת צרפת ויתרה על אופציה להשאירו ב-1.7 מיליון דולר לעונה כדי להחתימו על חוזה מופחת. לויד זכה להתעניינות ממספר קבוצות יורוליג, ביניהן מכבי תל אביב כמובן.

בינתיים, לויד שכבר שיחק בעבר בארץ במדי הפועל אילת, העלה אתמול (חמישי) ציוץ די מסתורי כשהמסר מאחורי מאוד לא ברור: "לפעמים השקט הוא חזק וברור".

Sometimes the silence is Loud & Clear 😌👌🏾

— Jordan Loyd (@mrjloyd)July 11, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר