יחי ההבדל. בזמן שאוהדי הפועל תל אביב מתענגים על החתמתו של הסנטר ג'ונתן מוטלי מפנרבחצ'ה, במהלך שללא ספק הרעיד הבוקר (שלישי) את הכדורסל הישראלי, חלק מאוהדי קבוצת היורוליג הטורקית ממש לא מתחרטים על העזיבה.
לצד תגובות מפרגנות, חלק מהגולשים כתבו: "תודה לאל שנפטרנו ממנו", "קיללנו אותו כל השנה, אבל הידיעה על עזיבתו הייתה מצערת" ו"אנחנו לא צריכים אותו".
יש לציין, כי רק לפני כמה שבועות מוטלי היה מועמד לקבוצת פאר אחרת - פנאתינייקוס ואפילו מכבי תל אביב הייתה מעוניינת בו. הסנטר כאמור חתם על החוזה הגבוה בתולדות הפועל תל אביב - 1.5 מיליון דולר לעונה - וכעת הוא יבוא לישראל על תקן אחד הכוכבים הגדולים והנוצצים בליגה. יהיה מעניין.
Johnathan Motley’e teşekkürlerimizle!
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) June 25, 2024
Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 ve 2023-24 sezonu kadrolarında yer alan sporcumuz Johnathan Motley ile yollarımız ayrılmıştır.
Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Johnathan Motley’e teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde… pic.twitter.com/RluNNVt1wL
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

