דני אבדיה הפך לשחקן הכי טוב של וושינגטון וויזארדס? "הוא דוהר קדימה כמו רכבת משא"
קורי קיספרט פירגן לישראלי: "הוא יודע למצוא את האיזון ומבין כדורסל" • באחד מעמודי האוהדים של הקבוצה תהו: "הוא עם המספרים הכי טובים בקבוצה לאחרונה, מוביל את חדר ההלבשה והשחקן הכי ותיק בסגל - הוא הפנים?"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
דני אבדיה הופך לאחד השחקנים הכי בולטים בוושינגטון וויזארדס וזוכה להכרה גם מחבריו לקבוצה. קורי קיספרט, שנבחר בדראפט עונה אחת אחרי הישראלי, פירגן לו אחרי עוד הופעה אדירה נגד פילדפיה עם 21 נק' ו-13 ריבאונדים.
"הוא שיחק מצוין. הוא כמו רכבת משא שדוהרת. הוא ממש קולט את הדרכים הנכונות ויודע לנווט מעולה. הוא מבין כדורסל. האיזון הוא דבר עדין, והוא יודע לעשות את זה נהדר".
אבדיה עם מאזן של 15.7 נק', 7.2 ריב' ו-3 אס' בממוצע בששת המשחקים האחרונים של הוויזארדס. הנתון המרשים ביותר הוא שהישראלי קולע ב-52% מעבר לקשת, עקב האכילס שלו ב-NBA מאז שהצטרף.
בעמוד "Wizards Film Room" נכתב: "דני פורח לשחקן שהוויזארדס חלמו עליו כשבחרו אותו בדראפט 2020. הוא פנטסטי לאחרונה ומוכיח בדיוק למה הוא סומן בחתזיות כאחד שעשוי להיבחר בטופ 5 בדראפט. הוא עושה הכל על הפרקט, כל התקפה צריכה לעבור דרכו".
באחד מעמודי האוהדים של הקבוצה נשאל: "שאלה אמיתית, בלי לתקוף את קייל קוזמה או ג'ורדן פול, האם אבדיה הוא הפנים של הקבוצה כרגע? הוא עם המספרים הכי טובים בקבוצה לאחרונה, מוביל את חדר ההלבשה והשחקן הכי ותיק בסגל".



