"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרביעי ברציפות: הפועל תל אביב ניצחה בחוץ 81:89 את וולבס הליטאית

האדומים של דני פרנקו ממשיכים להתבסס בצמרת הבית שלהם ביורוקאפ עם מאזן של 2:8 • ג'יילן הורד ובראיין אנגולה הצטיינו

,עודכן
0השמעה
הפועל תל אביב במשחק בליטא. רבע אחרון טוב הספיק לניצחון. צילום: הפועל תל אביב
הפועל תל אביב ממשיכה להתבסס בצמרת הבית שלה ביורוקאפ עם ניצחון חוץ בליטא על על בי.סי וולבס 81:89. האדומים עלו למאזן 2:8, כשיש להם עדיין משחק חסר. זה היה ניצחון רביעי רצוף לקבוצה באדומה.
הפועל, עם כמות הכישרון שלה, לא נזקקה למשחק גדול כדי לסמן עוד וי. רבע אחרון תכליתי הספיק כדי לסדר לה את הניצחון, למרות 18 איבודי כדור במהלך המשחק.
האדומה הובילה ב-9 בתחילת הרבע השלישי, אבל הקבוצה המקומית הצליחה לאזן ואף להוביל, אלא שאז הגיעו עשר הדקות האחרונות בהן הפועל, בראשותו של ג׳יילן הורד, השלימה את המשימה השבועית באירופה.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הורד סיים כקלע המוביל עם 20 נקודות (7 מ-8 מהשדה). בראיין אנגולה היה המצטיין השני עם 18 נקודות ו-6 אסיסטים. בשבוע הבא הפועל תל אביב תחזור ל"ביתה" שבבלגרד, שם תארח את היריבה האיטלקית ונציה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר